Annonce
Vinderup Avis

Brynjolf tryllebinder børnene

Søren Brynjolf får i sit Safarishow god assistance af den frække abe Rango - og børnene plejer også at være helt vilde med at hjælpe. Arkivfoto: Preben Madsen

Kylling Festival: - Han tryllebandt hele børnehaven. Og så kan man altså noget.

Fortæller Henrik Christiansen fra styregruppen bag kyllingfestivalen om Søren Brynjolf, som er engageret til at give børnene en stor oplevelse, når han lørdag 11.30 præsenterer "Sørens Safari Show" i festteltet. Målgruppen er fra to til 11 år.

Forestillingen er for fuld musik, sang og rytmer, og Søren Brynjolf er artisten, der får masser af hjælp fra børnene. Han har figurer med, som mange af børnene allerede kender: Rango er den frække abe, som alle børn elsker. Den dovne tiger Troels Triger fortæller og synger om dengang, han endnu ikke var en tam tiger.

- Vi havde besøg af Rango og Søren og det var et super godt grin for både børn og voksne! Det er en af de familieoplevelser mange børn husker, fordi humoren får fortællingen til at gå lige i hjertet, er en af reaktionerne fra kulturhusleder Kristian Krog, efter at have haft besøg af safari-showet.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce