Annonce
Vinderup Avis

Campingvært vender hjem

Jens Pedersen skifter rollen som vært på Mols Camping i Ebeltoft ud med at blive vært på Ejsing Camping, mens Pia Hallengreen Pedersen tager job som servitrice. Foto: DCU

Jens Pedersen, der gennem 15 år var vært på Ejsing Camping, vender tilbage som 72-årig

Annonce

Ejsing: Jens Pedersen, 72, havde lagt snøren ud - og nu er der bid: 28. februar overtager han nøglerne til Ejsing Camping. Igen!

Sammen med sin kone Pia regerede han fra 1996 til 2011 på DCU-campingpladsen ved Limfjorden. Siden har parret været værter hos Dansk Camping Union i Langerhuse, på Nordfyn og i Ebeltoft. Men pladsen i Ejsing er aldrig blevet glemt, og Jens Pedersen hviskede til DCU-direktøren, at han var rede, når pladsen igen blev ledig.

- Det er en rigtig god og speciel plads med mange muligheder, siger campingchefen, der satser på at få den gode ånd tilbage, der herskede i området, da ægteparret havde pladsen. Som de altid har kaldt "Ejsingholms Perle".

De får bopæl i den gamle bondegård på campingpladsen, og Jens får alene værtsrollen, mens Pia har fået ansættelse på Restaurant Pavillonen på Handbjerg Marina.

De seneste tre år har ægteparret været værter på Mols Camping, der er en helårsplads. I Ejsing går sæsonen fra slutningen af marts til efterårsferien.

- Vi indleder med standerhejsning 22. marts, siger Jens Pedersen, der går til opgaven med stor optimisme. Han har mange ideer om nye tiltag lige fra servering af gode ben til campinggæsterne til afvikling af grisefester og børnearrangementer.

- Først og fremmest lægger jeg op til godt naboskab både med beboerne i sommerhusene og øvrige naboer, fortæller han.

Alderen på 72 er ingen hindring for en god arbejdsindsats.

- Så længe jeg har lyst til at stå ud af sengen, og har min dejlige kone at dele tilværelsen med, har jeg lyst til at arbejde, smiler han.

Ægteparret har i forvejen et helårshus i Vrist.

- Campingpladsen på Ejsingholm er en rigtig god og speciel plads med mange muligheder, siger Jens Pedersen. Foto: DCU
Annonce

Mest læste

Annonce
Vinderup Avis

Vinderup Avis lukker

Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vinderup Avis

Turteldue-kunstneren udstiller

Mest læste

Seneste nyt

Vinderup Avis

Jul på borgen

Vinderup Avis

Julemarked hos FDF'erne

Vinderup Avis

Julemarked i 7'eren

Annonce