Annonce
Vinderup Avis

Chefredaktør om avisens rolle i lokalsamfundet

Chefredaktør sætter fokus på lokalavisens rolle i lokalsamfundet. Arkivfoto
Annonce

Sevel: "Avisens rolle i lokalsamfundet" er emnet, når Vinderup Y's Men's Club tirsdag 22. januar klokken 19.30 har inviteret chefredaktør Ole Dall, Skive Folkeblad, til et møde i Sevel Forsamlingsgård.

Ole Dall har i over 26 år været chefredaktør på Skive Folkeblad. Inden da kom han fra en stilling som leder af Berlingske Tidendes Christiansborg-redaktion. Han har gennem årene været aktiv i flere medieorganisationer, og både som kommentator og daglig lederskribent har han masser af holdninger og meninger om livet lokalt, samfundsudviklingen og den politiske verden.

For Ole Dall er aktive lokale dagblade en livsnerve i demokratiet, og i foredraget vil han kommentere avisens rolle i lokalsamfundet - herunder rollen som vagthund på borgernes vegne over for beslutningstagerne. Og han vil fortælle om et liv, hvor nyheder altid har haft en særlig rolle for ham.

Dagspressen er udfordret i disse år, men samtidig har f.eks Skive Folkeblad aldrig været i kontakt med så mange borgere som nu. Det skyldes avisens aktivitet på de mange forskellige platforme - digitalt og på print. Ole Dall vil kommentere udviklingens perspektiver set fra Skive, som med Skive Folkeblad har en af landets sidste helt selvstændige lokale dagblade, skriver klubben i en pressemeddelelse.- Der er efter foredraget mulighed for en åben debat om aviser i al almindelighed og journalistens og pressens rolle i demokratiet, siger Svend Ebbesen fra Vinderup Y's Men's Club.

Der serveres kaffe, the eller sodavand med landgangsbrød på mødet. Entre 50 kroner.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce