Annonce
Vinderup Avis

Festligt optog ender på udstilling

Kai og Erika Bredholt opfører et show i gågaden og forsøger at lokke publikum med i et optog mod udstillingen på Vinderup Hotel. Arkivfoto: Lars Rask Vendelbjerg

Kylling Festival: Kai Bredholt fra Idom, tilknyttet Odin Teatret og Landbylaboratoriet i Idom-Råsted, er kendt for at lave sjov i gaden med musik og sang. Det er han også med til lørdag i Vinderup, hvor han - formentlig ved 11-tiden - dukker op i den midlertidige gågade og sammen med sin kone Erika begynder at opføre et uddrag af sit show "Danske salmer og sange iklædt flaminco dansekoncert".

Parret prøver at starte et lille optog, der som mål har den store sal på Hotel Vinderup. Her er er nemlig udstilling af lokale kunstnere fra klokken 10. Med som udstillere er Dorte Krag, Conny Merete Schmidt, Karen Margrethe Nielsen, Jane Lund Breiner, Karen Qvist Kristensen, Pia Bang Pilgaard, Mona Bang Lund, Trine Nina Jakobsen, Henrik Damsgaard og Allan Juul.

Med til at koordinere er den lokale kunstner Sara Strandby.

- Allerede i forbindelse med sidste års festival var vi nogle stykker forsamlet, og vi er ved at opbygge et lokalt netværk, der ønsker at udbrede interessen for kunstneriske aktiviteter. Vi håber at flere har lyst til at være med, fortæller Sara Strandby.

Torsdag samles de fleste af kunstnerne for at forberede udstillingen og flere af dem kan træffes på hotellet lørdag. Det er primært billedkunst og keramik, der udstilles.

Kunstudstillingen er åbent fra klokken 10 til 14.

Karen Margrethe Nielsen er en af udstillerne. PR-foto
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce