Annonce
Vinderup Avis

Gå på opdagelse i andres haver sammen med Haveselskabet Holstebro Kreds

Tre haver er åbne torsdag aften. Her kan man blandt andet se hostaplanter. Arkivfoto

Holstebro: Torsdag den 8. august kl. 18-21 indbyder Haveselskabet Holstebro kreds til arrangementet åbne haver. Her bliver der mulighed for at besøge fem haveejere i Holstebro og deres haver.

- Hos Lars Odgaard, Pile Alle 68, hos Gerda Kviesgaard Jensen, Pile Alle 78, og hos Lene og Peter Langballe, Pile Alle 92, skal vi se tre små haver, som på trods af de helt ens størrelser på ca. 150 kvardratmeter alligevel er vidt forskellige med hvert sit særpræg - fyldt med planter og gode ideer, fortæller Jens Peter Jensen i en pressemeddelelse fra Haveselskabet Holstebro kreds.

- Hos Margit Holmkær og Herluf Nielsen, Chr. Winthersvej 93, skal vi se en ægte plantesamlerhave. Den frodige villahave er på ca. 1.000 kvadratmeter og først og fremmest præget af parrets store passion - fuchsia. Planteglæden er stor, så i haven findes også stauder, hosta, rododendron og ikke mindst husløg, som er en anden af parrets lidenskaber, fortæller Jens Peter Jensen.

På Poppelalle 171 besøger man Grete og Tage Nielsens have. Der er mange forskellige træer og buske, bl.a. rododendron, hortensia, hjertetræ, akacie, brogetbladet ahorn, vandgran, cedertræ og mange flere samt en mindre køkkenhave med drivhus.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce