Annonce
Vinderup Avis

Gode ideer belønnes med lav husleje

Vil du åbne en butik her, så finder vi nok ud af en attraktiv husleje, lokker Anette og Jens Skov. Foto: Lars Rask Vendelbjerg

Anette og Jens Skov håber at få en anden isenkræmmer ind som erstatning for Imerco-kæden, men er åben over for mange andre muligheder.

Annonce

Vinderup: Kan du bruge et større butikslejemål på hovedgaden i Vinderup, så er Anette og Jens Skov klar med et godt tilbud om lav husleje.

De ejer nemlig bygningen, hvor Imerco lukker ned dagen før juleaften. Og ser meget gerne en ny handelsaktivitet som erstatning.

- Bygningen er naturligvis også til salg, fortæller Jens Skov, der har den store hvidevareforretning ServiceRingen.

Han kalder det rigtig træls, at Imerco på linie med en række andre kædeforretninger har fravalgt Vinderup og dermed gør følgeskab med Optimera, Statoil og Fakta.

- Vi kan græde. Men det skyldes byens størrelse og er en uundgåelig udvikling. Det handler om ren og skær omsætning og muligheden for at skabe overskud, siger han.

Men også om at have de rigtige varer og det store udvalg. Eller skille sig ud i form af en niche. ServiceRingen har ikke mindst stor succes med at sælge transportbeskadigede hårde hvidevarer til reduceret pris.

Jens Skov har ikke opgivet at få en anden isenkram-udbyder ind i de ledige lokaler, men er åben over for mange andre muligheder. Imerco er forpligtet til at betale husleje indtil maj 2019.

Jens og Anette Skov håber, at et par yngre mennesker med gå-på-mod tør give sig i kast med at åbne en butik i lokalerne.

- Som dengang vi selv åbnede og var parate til at arbejde i døgndrift uden at holde ferie, smiler han.

Og glæder sig over, at det netop er et ungt par som genbo lige over for parrets egen forretning, der er lykkedes med at få nyt liv i hotellet igen.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce