Annonce
Vinderup Avis

Julemanden vågner og tænder lysene

Julemanden har før kviteret med slikposer til de børn, der har hjulpet med at vække ham. Fredag den 29. november forsøger børnene igen at få ham op. Arkivfoto: Allan Damgaard.
Fredag starter julen for alvor i Vinderup, når julemanden træder ud af sit hi i vandtårnet og tænder for byens julelys.

Vinderup: Omkring 400 børn skal fredag forsøge at vække julemanden, så byens julelys igen kan blive tændt.

Det forlyder, at julemanden siden sidste år har ligget på langs i vandtårnet, og nu hvor december nærmer sig, er det på tide at få ham op.

- Vi har ikke hørt, at han skulle have flyttet sig, så mon ikke han stadig er i vandtårnet. Når han så har gnedet søvnen ud af øjnene, skal han ned og tænde lysene, siger Jens Tang, der er formand for handelsstandsforeningen i Vinderup og en del af juleudvalget.

Formanden håber på godt vejr, selvom regnen ikke plejer at skræmme nogen væk.

- Når børnene skal vække julemanden, så gør de det, også selvom det regner. Vi bliver bare overrasket år efter år over, at så mange vil være med, siger han.

Black Friday

Fredagen byder ikke kun på et gensyn med julemanden. Det er også et startskud til gaveindkøbene. Da det er Black Friday, har butikkerne udvidet åbningstiderne, så der bliver mulighed for at jagte de gode tilbud indtil klokken 21.00.

- De seneste års Black Friday har været forrygende for omsætningen i butikkerne, og det satser vi på at gentage i år, siger Jens Tang.

Hvis der bliver brug for en pause i gaveræset, er der mulighed for at svinge et smut forbi nogle af boderne ved SuperBrugsen. Her kan man blandt andet sætte tænderne i en æbleskive og skylle den ned med øl, sodavand eller glühwein ved borger- og håndværkerforeningens bod.

Man kan også få fingrene i Lions Clubs julesennep.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce