Annonce
Vinderup Avis

Lars Lilholt Band åbner nostalgisk festival

Lars Lilholt Band er et af de store trækplastre ved Nostalgifestival, som bandet indleder lørdag middag. Arkivfoto: Timo Battefeld

Holstebro: - Sidste år åbnede Lars Lilholt Band festivalen, og sådan bliver det også i år, siger Kulturperlens formand, Poul Hornshøj, der forventer omkring 2500 gæster på lørdagens Nostalgifestival i Holstebro Lystanlæg.

Lilholt går på scenen lørdag 10. august kl. 12 og efterfølges af Jukebox Heroes kl. 14. Bandet består af ene tidligere forsangere i mange af de store 7O'er bands, så som Sweet, Slade og Paper Lace med flere.

Klokken 16 går det irske band Bootleg Beach Boys på scenen. De efterfølges klokken 18 af Lune Carlsen, som synger fra Kim Larsens store sangskat. Kl. 20 er det Hardinger Band, som spiller mange af de gamle Shu-bi-dua hits.

The Drifters afslutter på den store scene.

På den lille scene kommer det vestjyske band "Forever Young", der spiller både engelske og danske numre af blandt andre Johnny Madsen, Peter Belli, TV2, Chuck Berry, Creedence Clearwater og mange flere.

"Genlyt" består af seks mænd i deres bedste alder fra Lemvig, og her er repertoiret funderet i 1970'ernes og 1980'ernes danske musikscene.

Fra Odense kommer kopibandet "Daddy said so" med en række pop-, rock- og bluesklassikere på programmet.

Derudover kommer der et ti mand stort orkester ved navn "The Commitments Souvenirs", og de spiller musik fra den legendariske film af næsten samme navn. Og endelig kommer "Hanegal" med et rocket twist af sange fra Kim Larsen, Michael Falch, Johnny Madsen, Poul Krebs og TV 2 med flere, som der står i pressemeddelelsen.

Spilleplanen for de fem bands er allerede klar med "Forever Young" efterfulgt af "Genlyt", "Daddy Said So", "The Commitments Souvenirs" og afsluttende med "Hanegal".

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce