Annonce
Vinderup Avis

Lokalfrisøren udvider med ny frisør

Indehaveren af Lokalfrisøren, Pasquale Paladino, har ansat Marianne Dam (i midten), så de nu er tre i salonens frisør-team. Den sidste er Laura Harregaard Frandsen. Pressebillede

Det er 12 år siden, at Pasquale Paladino åbnede Lokalfrisøren i Vinderup. Dengang var han blot 18 år. Antallet af kunder har været støt stigende, og nu har han ansat Marianne Dam, så de er tre frisører i salonen. Man kan fortsat blive klippet både med og uden tidsbestilling.

Annonce

Vinderup: De seneste år har Lokalfrisøren i Vinderup oplevet et stigende antal kunder, og det har indehaveren Pasquale Paladino nu taget konsekvensen af og ansat en ny frisør i skikkelse af 26-årige Marianne Dam fra Holstebro.

Det betyder, at de nu er tre frisører i salonen.

- Jeg søgte min nye frisør via Facebook, og der var flere kunder, der troede, at min medarbejder Laura Harregaard Frandsen skulle stoppe, og at jeg derfor søgte hendes afløser. Men jeg kunne berolige dem og fortælle, at hun bliver i salonen. Der var tværtimod tale om en udvidelse af medarbejderstaben, fortæller Pasquale Paladino, der har haft salonen i Vinderup i 12 år.

Han var blot 18 år, da han købte salonen. Den lå tidligere på en anden placering i Søndergade - for to år siden flyttede han salonen til den nuværende adresse, Søndergade 18, fordi pladsen var blevet for trang i den gamle salon.

- Det er fire år siden, at jeg ansatte min første medarbejder, og vi har fået mere og mere travlt. Jeg vil gerne, at kunderne kan blive klippet, når de har tid - hvad enten de kommer direkte fra gaden eller bestiller tid. Det kunne måske knibe en anelse før, men det kan de nu igen, siger Pasquale Paladino.

Lokalfrisøren har et ganske ungt team. Laura Harregaard Frandsen er nemlig 29 år.

Annonce

Ud af frisør-familie

- Men trods vores unge alder har vi meget erfaring. Marianne Dam begyndte at klippe som 18-årig, Laura var 17 år, og jeg var selv kun 13 år, da jeg så småt begyndte i faget, siger Pasquale Paladino.

Forklaringen på den tidligere debut med saksen skal findes i familien. Hans far, Flavio Paladino, har i mange år drevet frisørsalonen Il Figaro i Holstebro. Faderen stammer fra Italien.

- Vi er tre børn, og vi lærte alle tidligt at klippe. Min søster er ikke frisør i dag, men min bror har overtaget min fars tidligere salon i Holstebro, mens min far har åbnet en ny salon i Holstebro, siger Pasquale Paladino.

Marianne Dam begyndte i faget med at være i lære hos De Mitzie i Holstebro.

- Jeg har tidligere været væk fra frisørfaget i to år, hvor jeg tog HF-uddannelsen. Men jeg vidste, at jeg ville tilbage til faget igen, og jeg er meget glad for at være i Lokalfrisøren, hvor der virkelig er en god atmosfære - både mellem os medarbejdere og i forhold til kunderne, siger Marianne Dam.

Når hun har taget HF-uddannelsen, så skyldes det i høj en "fremtidssikring".

Annonce

Afslappet atmosfære

- Det er hårdt for kroppen at være frisør, og man skulle jo gerne holde rigtig mange år på arbejdsmarkedet. Hvis jeg ikke kan holde til faget på længere sigt, så skal jeg have en ny uddannelse, og derfor er det godt at have en HF til at bygge videre på. Men jeg håber at kunne arbejde som frisør i mange år - jeg elsker det, siger Marianne Dam, der føler sig godt modtaget af kunderne.

- Vi gør meget for at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære. Man skal som frisør være god til at snakke med kunderne, og stemningen bliver kun bedre af, at kunderne ind imellem også snakker med hinanden, siger Pasquale Paladino.

Lokalfrisøren klipper både herrer, damer og børn, og man kan også få farvet hår, ordnet skæg, vipper og bryn.

Annonce

Mest læste

Annonce
Vinderup Avis

Vinderup Avis lukker

Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vinderup Avis

Turteldue-kunstneren udstiller

Mest læste

Seneste nyt

Vinderup Avis

Jul på borgen

Vinderup Avis

Julemarked hos FDF'erne

Vinderup Avis

Julemarked i 7'eren

Annonce