Annonce
Vinderup Avis

Ny slagtermester berømt for sine opfindelser

Uddeler Palle Strande (til højre) byder sin nye slagtermester Dennis Gaardsted velkommen i butikken. Han starter ud mandag den 1. oktober. Pressebillede

45-årige Dennis Gaardsted begynder mandag den 1. oktober i sit nye job som slagtermester i Vinderup Brugsforening.

Annonce

Vinderup: - Det bliver igen lidt som at få sin egen butik. Det sætter jeg stor pris på.

Siger Dennis Gaardsted, 45, der fra på mandag er ny slagtermester i Vinderup Brugsforening.

Han havde i 11 år selvstændig slagterforretning i Struer og har siden ledet slagterforretninger for Coop i Skive, Struer og Lemvig. Og nu glæder han sig til at sætte kursen mod Vinderup.

- Jeg trængte til at komme tilbage til faget i en rolle, hvor jeg har fingrene med i det hele og selv kan få lov at vælge alle indkøb, så jeg ved, at alle råvarer er 100 procent i orden, uddyber han.

Dennis Gaardsted er berømt vidt omkring for at sætte sit personlige præg på slagterprodukterne. Han er blandt andet kendt for sin version af barbecue-ben, spegepølse og ikke mindst Humlum-gyros, som har været hans kendemærke gennem mange år.

- Det er tynde strimler skinke-inderlår marineret til en hurtig panderet. Den er blevet ret berømt, smiler slagtermesteren.

Han ved, at der bliver øget fokus på de hurtige retter.

- Det vinder mere og mere frem. Folk har travlt, så det er vigtigt for mig at lave noget, der lige kan sættes i ovnen en halv time. Men også vigtigt, at det samtidigt er sundt og nærende, understreger Dennis Gaardsted.

Han bor i Holstebro, har sønnen Frederik på 18, der går på handelsgymnasiet, og datteren Sofie på ti år. Han mistede sin kone for nogle år siden efter alvorlig sygdom og har nu en god veninde, Dorthe, der bor lige i nærheden.

Dennis Gaardsted er i rigtig god form, løber hver anden dag, ofte sammen med kammeraten Svend, som han har haft både som elev og som svend. Det bliver til omkring 50 kilometer om ugen. Søndag deltager han i H.C. Andersen Marathon i Odense, hvor han satser på en tid på omkring tre og en halv time.

Uddeler Palle Strande er begejstret for sin nye slagtermester.

- Han kan virkelig sit håndværk som en god gammeldags slagter. Dennis får sin ilddåb allerede de første weekend, hvor vi har vinfestival og sælger røde bøffer. Det bliver naturligvis med smagsprøver, fortæller uddeleren.

Palle Strande understreger, at Dennis Gaardsted er blevet valgt blandt et skarpt udvalg af ansøgere.

Annonce

Mest læste

Annonce
Vinderup Avis

Vinderup Avis lukker

Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vinderup Avis

Turteldue-kunstneren udstiller

Mest læste

Seneste nyt

Vinderup Avis

Jul på borgen

Vinderup Avis

Julemarked hos FDF'erne

Vinderup Avis

Julemarked i 7'eren

Annonce