Annonce
Vinderup Avis

Nytårskoncert for 12. gang i Skave

Der er nytårskoncert i Skavehallen fredag den 10. januar 2020. Denne gang er der gensyn med operasanger Jesper Buhl fra Odense, der var solist for fire år siden, og som mange siden har efterspurgt. Han får solistselskab af Margrethe Smedegård. Pressebilede
Annonce

Skave: Der er nytårskoncert på 12. år i Skavehallen fredag den 10. januar 2020 klokken 19.30.

Denne gang er der gensyn med Jesper Buhl fra Odense, der var solist for fire år siden, og som mange siden har efterspurgt - og i år lykkedes det så. Jesper Buhl er uddannet fra Det Fynske Musikkonservatorium i 1993, men debuterede allerede i 1990 som operasanger, hvilket han har levet af siden - dog afbrudt i årene 2007 - 2016, hvor han var chef for den fynske opera.

Hans musiksmag er meget alsidig - alt fra Mozart til Tom Jones. Han elsker at stå på en scene, hvad enten det er i en stor Wagneropera, til nytårskoncert i Skave Hallen eller til faster Annas 80-års fødselsdag - formålet er at give folk en oplevelse - og i år også som konferencier.

Han får solistselskab af Margrethe Smedegård der er uddannet fra Nordjysk musikkonservatorium. Hun optræder jævnligt ved lied- og kirkekoncerter, har været solist i flere landsdelsorkestre. De bliver som i de foregående 11 år bakket op af det festlige nytårsorkester Vestjysk Concertband, under ledelse af dirigent Birgit Lyby Damgård.

/EXP

Mulighed for spisning

Der vil være mulighed for spisning før koncerten i Skave Multihus - den begynder klokken 17, og spisebilletter skal være bestilt senest den 4. januar.

Billetsalget starter den 1. december og kan købes hos: "Min købmand" i Skave, Shell i Skave, "Fnugfri" Struervej i Holstebro, Borbjerg Sparekasse, Handelsbanken i Struer, Salon Tove i Hogager, og Jytte Madsen tlf. 4027 9582

Hele arrangementet støttes af 28 lokale foreninger og erhvervsdrivende.

Annonce

Mest læste

Annonce
Vinderup Avis

Vinderup Avis lukker

Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vinderup Avis

Turteldue-kunstneren udstiller

Mest læste

Seneste nyt

Vinderup Avis

Jul på borgen

Vinderup Avis

Julemarked hos FDF'erne

Vinderup Avis

Julemarked i 7'eren

Annonce