Annonce
Vinderup Avis

Revyen er trækplaster til sportfesten

Ejsing-borgerne glæder sig til en travl weekend med sport og fest. Arkivfoto: Lars Rocatis

Ejsing: Så er programmet klar for en travl weekend med sport, aktiviteter og underholdning for alle aldre.

Fredag aften er der land og by dyst med titlen "Hvem er hurtigst, smidigst og stærkest", så kom og se hvem der vinder det.

Herefter kommer det store trækplaster på scenen, nemlig Ejsing Revyen, hvor mange lokale borgere vil blive taget under kærlig behandling.

Inden da kan man købe kaffe med hjemmebagt kage koordineret af Kirsten Marie. Aftenen slutter med livemusik af lokale Mathias og Co.

Om lørdagen er der børnefodboldstævne, oldboys og serie 6 kampe. Spejderne er på besøg, og der er fjernstyrede modeltraktorer på scenen og Power Tumbling opvisning ved VGF89. Det er også muligt at skyde de "kendte" og dem der ellers tør, en tur i det store vandbassin.

Selvfølgelig slutter lørdagen med den traditionsrige familietravetur med sjove opgaver undervejs, inden man mødes til fællesspisning i teltet og musik leveret af Rasmus og drengene fra Skive.

Søndagen starter med gudstjeneste og kirkekaffe på sportspladsen, hvorefter der er forskellige aktiviteter.

Over middag går det store sponsorløb i gang, hvor deltagerne går, løber eller cykler penge ind til klubben. Alle tre dage er der flere hoppepuder/borge og en oppustelig fodboldbane til fri rådighed, ligesom der er forskellige salgs-og aktivitetsboder, så det skal nok blive en festlig weekend.

EBK og sportsfestudvalget har sammen med en stor flok frivillige kræfter i hvert fald lagt en masse energi i at gøre det bedst muligt, så er resten op til publikum.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce