Annonce
Vinderup Avis

Salling Bank sender alle medarbejdere på skolebænken for at blive klar til digital omstilling

Bankdirektør Peter Vinther Christensen fra Salling Bank sender alle sine ansatte på kursus. Pressebillede
Annonce

Skive: Samtlige godt 100 ledere og medarbejdere fra Salling Bank skal på kursus i digital omstilling hos Finanssektorens Uddannelsescenter.

De første var på kursus mandag den 10. december, og fordelt over det kommende halve års tid skal samtlige ansatte i Salling Bank med hovedkontor i Skive på skolebænken for at blive yderligere klædt på til den digitale omstilling. Kurserne for de godt 100 ledere, rådgivere og øvrige medarbejdere i Salling Bank gennemføres af Finanssektorens Uddannelsescenter med hjemsted i Skanderborg.

Salling Banks kunder klarer mange bankforretninger selv i Netbank og MobilBank, og svarene på mange tvivlsspørgsmål findes i de videoguides, banken har udarbejdet til kunderne. Men bankdirektør Peter Vinther Christensen fra Salling Bank mener, at der er plads til fortsat digital udvikling i endnu flere af processerne på de indre linjer i banken til glæde for både medarbejdere og kunder. Det er første gang, at en finansiel virksomhed har booket pladser til samtlige ledere og medarbejdere på Finanssektorens Uddannelsescenters tre kurser i digital omstilling.

/EXP

Annonce

Mest læste

Annonce
Vinderup Avis

Vinderup Avis lukker

Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vinderup Avis

Turteldue-kunstneren udstiller

Mest læste

Seneste nyt

Vinderup Avis

Jul på borgen

Vinderup Avis

Julemarked hos FDF'erne

Vinderup Avis

Julemarked i 7'eren

Annonce