Annonce
Vinderup Avis

Sascha har det altid sjovt på arbejde

- Jeg har bestemt mig for aldrig at blive den sure køkkkenleder. Dem har jeg kendt for mange af, storsmiler Sascha von Düring Siggaard. Foto: Lars Rask Vendelbjerg

Det er livgivende og sjovt at arbejde med unge mennesker, og de er overvejende søde, siger køkkenlederen på Vinderup Realskole, 29-årige Sascha von Düring Siggaard.

Annonce

Vinderup: Når man dagligt bruger en time på at køre til arbejde og en time hjem igen, så er det ofte fordi, man virkelig godt kan lide sit arbejde. Og det kan køkkenleder på Vinderup Realskole, Sascha von Düring Siggaard på 29 år, i den grad. Derfor tager hun med glæde den daglige tur fra bopælen i Ringkøbing til Vinderup.

- Jeg ved, at jeg hver dag får en sjov dag på arbejde. Derfor glæder jeg mig hver morgen, jeg vågner, smiler hun.

Det er ikke mindst god ping-pong med eleverne, hun sætter så stor pris på.

- Det er så livgivende og sjovt at arbejde med de unge mennesker. De er bare så søde. De kan godt være nogle "banditter" ind imellem. Men de er altid flinke over for mig. Jeg tror, de har en vis respekt, grubler hun.

Det er så livgivende og sjovt at arbejde med de unge mennesker. De er bare så søde. De kan godt være nogle "banditter" ind imellem. Men de er altid flinke over for mig. Jeg tror, de har en vis respekt

Sascha von Düring Siggaard, køkkenleder på Vinderup Realskole
Det er god kemi og stemning i køkkenet. Her er medhjælper Stine Godtkjær ved at klargøre sandwiches til frokost. Foto: Lars Rask Vendelbjerg
Annonce

God stemning

Hun har bestemt sig for, at hun aldrig vil blive "den sure køkkenleder".

- Dem har jeg mødt for mange af, smiler Sascha Siggaard.

Men hun vil gerne give noget af sig selv, fordi hun dermed får meget igen. Derfor lægger hun også vægt på at kunne være på fornavn med mange af eleverne, og studerer ivrigt klasselisterne, når nye elever kommer på skolen.

Man fornemmer også hurtigt, at der er godt arbejdsmiljø i køkkenet, hvor hun assisteres af tre fleksjobbere. Der er højt humør og god mulighed for at lave spas.

Annonce

Hurtig karriere

Sascha von Düring Siggaard er født og opvokset i Herning. Efter 9. klasse arbejdede hun et år i en bistro og gik derefter tre år på handelsskole.

Erfaringen med mad fik hente til at læse til ernæringsassistent på Uddannelsescenter Holstebro, hvor hun var uddannet i 2015.

- Så blev jeg ringet op fra Mariebjerg i Vemb, der manglede en køkkenleder på grund af barsel. Om det var noget for mig? Jeg sagde ja, så kun en måned efter at være uddannet var jeg køkkenleder, fortæller hun.

Hun ledede køkkenet her i halvandet år og blev kort efter - i sommerferien sidste år - headhuntet til jobbet som køkkenleder på realskolen.

- Det faldt jeg bare for. Også fordi jeg har noget undervisning, fortæller Sascha.

I hjemkundskab har hun undervist i gamle danske klassiske retter og i fremstilling af kager og desserter. Efter jul skal hun undervise i "den lille kokkeskole" og får også undervisning på ungdomsskolen.

Annonce

Gode reflektioner

Sascha von Düring Siggaard er gift med Michael, der er it-chef i 10-4 Byggemarked. Han har fra et andet forhold sønnen Nico, og sammen har de Kevin, der snart er syv år. Ægteparret er meget sociale og tilbringer megen tid sammen med venner.

Ud over de daglige køreture er løbeture flere gange om ugen og luftning af hunden Diva med til at give hende gode frirum.

- Både køre- og gåture er gode til at kunne reflektere og tænke over tingene, siger Sascha.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce