Annonce
Vinderup Avis

Sevel-spejderne: Pilgrimsvandring på årets program

Der er næsten 100 grønne spejdere i Sevel. De tog torsdag fat på den nye sæson med fælles samling ved spejderhuset. PR-foto

Sevel: Torsdag aften var KFUM-spejderne i Sevel traditionen tro samlet til den årlige fælles opstart på sæsonen. Omkring 110 var mødt frem til arrangementet – både gamle og nye spejdere og en hel del forældre trodsede vejret, som var en anelse fugtigt.

Alle samledes til flaghejsning, og så var der fællesspisning med bjerge af pølser, kartoffelsalat, gulerødder, agurker. Herefter kom vi til oprykningen, hvor spejderne gik over broen og dermed rykkede op i næste enhed.

- Igen i år har vi en dejlig stor flok af bævere, ulve, juniorspejdere, tropspejdere og seniorspejdere. Nu glæder vi os alle til at komme i gang med spejderåret, fortæller leder Nicolai Laustsen.

Som altid mødes bævere og ulve i spejdergården i Sevel om torsdagen, mens junior og trop mødes onsdag. Seniorerne har møde ca. hver anden tirsdag. I alt er der knap 100 spejdere i gruppen fra 0. klasse og til en god gruppe ledere. Blandt planerne for det kommende spejderår er en pilgrimsvandring i september for hele gruppen og aktiviteter for alle enheder på Svaneborg.

Særligt i år er også at Sevel Gruppe har lånt to megin-joller fra KFUM-spejderne, så der vil blive mulighed for nogle sejlture i efteråret især for de store. Ellers står den på masser af aktiviteter inde som ude, og mange gode oplevelser fra store og små.

Sjove konkurrencer var med til at give en festlig aften. PR-foto
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce