Annonce
Vinderup Avis

Tartelet-Thomas er en god ambassadør

- Der er intet så skønt som kylling-festival - sidder Tartelet-Thomas alias Thomas Birkedal og synger i sin traktor. Privatfoto

Kylling Festival: Et megahit!

Det var det sidste år, da Thomas Birkedal, alias Tartelet-Thomas, Fousing og medarbejder på Skave Maskinstation, fra sin traktor skrålede "tarteletter" og lavede virtuel reklame på Facebook for Vinderup Kylling Festival: hele 320.000 gange er den lille sjove video blevet vist.

Derfor var Kylling-festivalen naturligvis glade for, at Tartelet-Thomas også i år ville lave en sjov video. Det har han gjort på Shubi-du-a-melodien "Vuffeli-vov":

Jeg er en mand, der kan li' kylling - helst det uden ben og allerhelst skal være i tarteletter, når jeg kører traktor får jeg appetit derfor kan man altid sidde og drømme: Du kan få kylling i burger og kylling i skal - men der er intet så skønt som kyllingfestival.

(sang slut)

Afsluttende med en opfordring om at møde op til kylling-festivalen fredag og lørdag.

Videoen er allerede afspillet mere end 82.000 gange.

- Thomas Birkedal, der er gammel Vinderup-dreng, har mange følgere, og han er i høj grad med til at sætte fokus på Kylling-festivalen, siger Henrik Christiansen fra styregruppen, der har aftalt, at Thomas Birkedal selv kommer til stede for at servere sin yndlingsret, tarteletter med kyllingeindhold. Det sker mellem klokken 12 og 13 i den afspærrede hovedgade.

- Sidste år blev tarteletterne serveret i Pors's gård, men i år har vi valgt at have boderne samlet, fortæller Henrik Christiansen.

Sidste år løb man tom for tarteletter.

- Derfor har vi købt 2500 i år, men de er populære, så de bliver måske også "udsolgt" i år, forudser han.

Tarteletterne indgår i tilbuddet om at spise alt det kyllingkød man kan for 100 kroner.

Thomas Birkedal glæder sig rigtig meget til at skulle servere tarteletter i Vinderup. Han er lige kommet hjem fra ferie.

- Jeg har deltaget i Carbage run, som startede i Tyskland og sluttede i Prag, fortæller han.

Carbage Run er et roadtrip gennem Europa i "en gammel øse".

Tartelet-Thomas er fan af Ib Grønbech, som han glæder sig til at opleve, og deltager også i den udsolgte aftenfest.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce