Annonce
Vinderup Avis

Udstilling med til at vise mangfoldighed

Lokale kunstnere på Vinderup-egnen udstiller på Hotel Vinderup lørdag i tilknytning til Vinderup Kylling Festival. Foto: Sara Strandby

Vinderup: - Det er en god divers gruppe, der udstiller, og udstillingen giver et godt indblik i den mangfoldighed Vinderup egnen gemmer på.

Siger den lokale kunstner Sara Strandby, der er med til at koordinere udstillingen i den store sal på Hotel Vinderup lørdag som led i Kylling-festival.

Med som udstillere er Dorte Krag, Conny Merete Schmidt, Karen Margrethe Nielsen, Jane Lund Breiner, Karen Qvist Kristensen, Pia Bang Pilgaard, Mona Bang Lund, Trine Nina Jakobsen, Henrik Damsgaard og Allan Juul.

De fleste af kunstnerne var torsdag med til at forberede udstillingen, og flere af dem kan træffes på hotellet lørdag. Det er primært billedkunst og keramik, der udstilles.

Kai Bredholt fra Idom, tilknyttet Odin Teatret og Landbylaboratoriet i Idom-Råsted, er med til at sætte kolorit på udstillingen, når han - formentlig ved 11-tiden - dukker op i den midlertidige gågade og sammen med sin kone Erika begynder at opføre et uddrag af sit show "Danske salmer og sange iklædt flaminco dansekoncert" og organiserer et optog, der har udstillingen som endemål.

Lokale kunstnere på Vinderup-egnen udstiller på Hotel Vinderup lørdag i tilknygning til Vinderup Kylling Festival. Foto: Sara Strandby
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce