Annonce
Vinderup Avis

Vil inddrage historien og give Skyttegården et løft

Køkkenchef Rune Andreassen glæder sig til at forkæle kunderne på Skyttegården med kulinariske lækkertier og lade sig inspirerere af de hyggelige historiske rammer.

Restauratør Ulrik Møller Jensen, der drifter den store restaurant i Kulturcenter Limfjord i Skive, har netop overtaget nøglerne til Restaurant Skyttegården på Hjerl Hede.

Annonce

Sevel: - Vi ønsker med vores erfaring og kompetencer at løfte Restaurant Skyttegården til nye højder for, hvad en fest på Hjerl Hede kan indebære.

Lover Ulrik Møller Jensen, der fra 1. februar har overtaget restauranten.

Erfaringen har han med fra Kulturcenter Limfjorden i Skive, hvor han i forvejen driver den store restaurationsvirksomhed med Caterkokken, der klarer alt fra mindre fester til servering for mere end 1000 gæster. Og i stor stil også leverer mad ud af huset.

Kulturcenter Limfjorden har en stille tid om sommeren. Derfor passer det perfekt, at der netop på Hjerl Hede er særlig gang i den om sommeren i forbindelse med levendegørelsen.

- Jeg har netop været på udkig efter en sommerrestaurant, som kunne supplere de aktiviteter, vi driver i dag. Det giver god synergi, fortæller Ulrik Møller Jensen.

Han og team vil gerne spille op til historien, der naturligt knytter sig til Hjerl Hede.

- Vi vil gerne gøre det historiske aspekt endnu mere tydeligt ved at modernisere traditionsbundne gamle klassiske retter, forklarer han.

Som eksempel nævner han skipperlabskovs.

- Vi ønsker at give vores gæster en helt særlig gastronomisk oplevelse og løfte stedet fra det cafeterieagtige til det mere restaurantprægede, siger restauratøren.

De historiske rammer og faciliteterne skal også bruges i større omgang.

- Vi forestiller os forskellige events og temaorienterede fester, blandt andet i forbindelse med halloween. Vi kommer også til at tilbyde teambuilding-arrangementer, fortæller Ulrik Møller Jensen.

Den daglige køkkenchef bliver Rune Andreassen, som han selv har udlært og haft tilknyttet gennem otte år hos Caterkokken. Betjeningen styres af overtjener René Adamsen, der har været i forretningen de seneste seks år.

Skyttegården taget selskaber ind fra 1. april, og de første 10 aftaler er allerede indgået.

Der holdes reception 12. april, hvor de nye tiltag og faciliteter vises frem.

- Vi er allerede i fuld sving med at planlægge udskiftning af en del af inventar og udstyr, fortæller restauratøren, der først overtog nøglerne pr. 1 februar.

Han glæder sig sammen med sit team til at vende tilbage til området, idet han i en toårig periode fra 2008 til 2010 forpagtede Hotel Vinderup.

Vi vil gerne gøre det historiske aspekt endnu mere tydeligt ved at modernisere traditionsbundne gamle klassiske retter

Ulrik Møller Jensen, ny restauratør på Skyttegården, Hjerl Hede
Det nye trekløver bag Restaurant Skyttegården: fra venstre køkkenchef Rune Andreassen, overtjener René Adamsen og restauratør Ulrik Møller Jensen. Fotos: Lars Rask Vendelbjerg
- Jeg har LÆNGE været på udkig efter en sommerrestaurant, som kunne supplere de aktiviteter, vi driver i dag. Det giver god synergi, fortæller restauratør Ulrik Møller Jensen.
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce