Annonce
Vinderup Avis

Vinderup Avis lukker

Chefredaktør Søren Egebjerg Pedersen. Foto: Morten Stricker

Kære læser

Du sidder med en af de sidste udgaver af Vinderup Avis. Desværre. Avisens udgiver, Jysk Fynske Medier, har besluttet at stoppe udgivelsen fra 18. december 2019. Lukningen sker efter moden overvejelse og som en direkte konsekvens af et faldende annoncemarked.

Opbakningen fra de erhvervsdrivende i udgivelsesområdet har gennem avisens godt 87 leveår været forbilledlig, men de seneste års udvikling på markedet for detailhandel og dermed annoncering er desværre ikke gået forbi Vinderup.

Jeg er ked af at skulle være med til at lukke en udgivelse. Det er der ikke noget positivt at sige om. Men det er desværre en konsekvens af udviklingen. Jeg glæder mig dog over, at vi fortsat kan være noget for borgerne i Vinderup og omegn i kraft af vores øvrige udgivelser.

Vi leverer fortsat ugeavisen Holstebro Onsdag i hele Holstebro Kommune - herunder naturligvis også Vinderup-området. Og vi dækker selvfølgelig også kommunens nordøstlige område i Dagbladet og på vores digitale medier.

Vinderup Avis blev grundlagt af bogtrykker Ejnar Johannesen tilbage i 1932, og udkommer for sidste gang den 18. december 2019. Tak for denne gang - og forhåbentligt på gensyn i Holstebro Onsdag og Dagbladet.

Søren Egebjerg Pedersen Chefredaktør

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce