Annonce
Amager

Abildstrøm er æresgæst til festival i haveforening

Jytte Abildstrøm kan opleves til festivalen 'Hvor regnbuen ender'. Foto: Kim Haugaard/ Ritzau Scanpix

Jytte Abildstrøm er æresgæsten, der står i spidsen for de over 20 medvirkende, der optræder i HF Prøvestenen, når festivalen 'Hvor regnbuen ender' kommer forbi haveforeningen lørdag 8. august.

Det kommer til at summe af sang og musik, poesi og oplæsning. Der vil også være maskeworkshop, petanqueturnering og badning. Der er økologiske kager, kaffe & te, velkomstdrink (uden alkohol) og nybagte boller i løbet af de ni timer, at festivalen finder sted klokken 12-21.

Udover Jytte Abildstrøm medvirker 19 andre sangere, musikere, dramatikere og forfattere, blandt andet Kim Jezus og Iben Hasselbach.

Annonce


At arrangere festival i en haveforening – ja, endda lige ved siden af mit eget kolonihavehus er på mange måder grænseoverskridende.


- At arrangere festival i en haveforening – ja, endda lige ved siden af mit eget kolonihavehus er på mange måder grænseoverskridende, for det er lidt som at invitere festivalen hjem til sig selv. Første gang var jeg lidt urolig for, hvordan det skulle gå, men nu er det allerede fjerde gang, og det bliver mere selvfølgeligt for hver gang. Det fungerer som en vitaminindsprøjtning uden lige. Det er utroligt sjovt. Både for gæster og for kolonister, udtaler festivalarrangør Michael Svennevig, som selv er forfatter og dramatiker.

Udover Amager kommer festivalen også til Vesterbro, Vanløse, Østerbro og Christianshavn. Der er gratis adgang til alle arrangementer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce