Annonce
BUTIKSLIV

Book en tid og få butikken for dig selv

Tøjbutikken Bacher på Amagerbrogade. Foto: Jan Jeppesen.
Tøjbutikken Bacher på Amagerbrogade har taget et usædvanligt skridt for at imødekomme kundernes ønske om at kunne handle trygt. Kunder, der ønsker det, kan booke en tid og få hele butikken for sig selv.

Er du på jagt efter noget nyt tøj og gerne vil have en købsoplevelse uden frygt for at blive smittet - ja, så har tøjbutikken Bacher på Amagerbrogade taget et usædvanligt skridt i disse coronatider.

Kunderne kan booke butikken enten klokken 08.00-08.45, 09.00-09.45 eller 18.15-19.00. I det tidsrum vil man være den eneste kunde i butikken, og der ingen betingelser om, hvad eller hvor meget man skal købe.


Selve butikken er kommet fornuftigt igennem coronakrisen, så vi er kun glade for at have muligheden for at udvide servicen i denne tid.


- Det er en service, der kan bookes gratis hos personalet, hvis man er nervøs for at handle med andre mennesker. Desuden har vi valgt at køre med 20 procent rabat helt frem til og med februar, så kunderne kan sprede sig bredere og ikke føle, at de skal komme til her-og-nu-tilbud. Sidst, men ikke mindst, byttes julegaver med returret til og med hele januar. Det er igen for at kunderne ikke skal stimle sammen i dagene lige efter jul, forklarer Bachers direktør Peter Vallentin.

- Selve butikken er kommet fornuftigt igennem coronakrisen, så vi er kun glade for at have muligheden for at udvide servicen i denne tid, understreger direktøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
LEDER

Lad os få naturvogterne på finansloven

BYLIV

Husgavle efterlyses til kunstprojekt

Annonce