Annonce
POLITIK

Dragørs borgmester melder sig ud af Venstre

Eik Dahl Bidstrup forlader borgmestertaburetten ved udgangen af maj og melder sig samtidig ud af Venstre. Arkivfoto: Michael Paldan.

Dragørs borgmester Eik Dahl Bidstrup, der har annonceret sin afgang ved udgangen af maj for at tiltræde som formand for Kristelig Fagforening (Krifa), kommer også til at forlade sit parti. Venstre-borgmesteren gennem de seneste syv år plus et par måneder afslører i Dragør Nyt, at han melder sig ud af partiet.

Det er ikke foreneligt at være medlem af et parti, når man skal være formand for en upolitisk fagforening, forklarer Bidstrup, der har været medlem af Venstre i 20 år.

Bidstrup fortæller også til avisen, at hvis man er glad for at gå på arbejde, så er man også glad for at komme hjem til sin ægtefælle og børn. Han kunne derfor ikke modstå chancen for at arbejde for, at danskerne skal have en større af arbejdslyst og trivsel på arbejdspladsen.

Eik Dahl Bidstrup bliver formelt valgt som formand for Krifa i slutningen af maj. Det er allerede aftalt af et flertal i kommunalbestyrelsen, at Venstres Helle Barth overtager borgmesterposten frem mod kommunalvalget til efteråret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
BYLIV

En tung beslutning: Dragør Marked er aflyst

Annonce