Annonce
Sommerliv

Coronaeffekt: Udvidet udeservering i Dragør

Tilbage i marts var der mennesketomt i Dragørs gamle by, men nu er der igen kommet gang i bylivet, og kommunen har udvidet rammerne for udesevering i sommermånederne. Foto: Jan Jeppesen.
Annonce

I en sommerhilsen skriver Dragørs borgmester Eik Dahl Bidstrup (V), at kommunen har udvidet rammerne for udesevering i den gamle by og ved havnen.

- Vi har mange gæster i denne tid, da mange holder sommerferie i Danmark. Her er det vigtigt, at vi selv bidrager til fornuften og bærer over med de handlende, der har haft de svært igennem lang tid. Vi har i år valgt at give brede rammer for udesevering og håber på forståelse fra beboerne i den gamle by, skriver borgmesteren, men understreger:

- Ingen af os er interesseret i, at alle byens udearealer bliver udskænkningssted, men lad os bære over med hinanden i år. Vi er selvfølgelig som kommune opmærksom på og i dialog med både borgere og de handlende om de problematikker, der kan forekomme.

Eik Dahl Bidstrup konstaterer, at mange ting bliver normaliseret, men præciserer:

- Det er dog stadigvæk vigtigt, at vi holder fast i alvoren ved sundhedskrisen og holder afstand og tænker os om i det daglige. Det gælder ikke mindst på de varme solrige dage i og omkring Kongevejen og vores havn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Friluftsliv

Ny spejdergruppe på Fælleden

Bogfestival

Bogforum udsættes til 2021

Amager

Én gang Fremad, altid Fremad

Amager

Vibeke skrev bog om sin blodprop

Annonce