Annonce
DONATION

En tidlig julegave: Barnets Glæde modtager 50.000 kroner

Michael Musfelth modtager donationen på 50.000 kroner fra Lars Sørensen, EDC Poul Erik Bech. Foto: EDC
Annonce

Udsatte børn betaler en særlig høj pris under coronakrisen. Barnets Glæde er øens filantropiske forening, der hvert år påtager sig opgaven med at hjælpe trængte børnefamilier med indkøb af tøj og sko i udvalgte lokale butikker på Amager. Og nu har foreningen modtaget en tidlig julegave fra Poul Erik Bech Fonden i form af en donation på 50.000 kroner. Dermed kan Barnets Glæde uddele julehjælp til endnu flere familier.

- Vi har til formål at hjælpe trængende børnefamilier på Amager, og i 2019 uddelte vi cirka 200.000 kr. til indkøb af tøj og sko. Med den store donation fra Poul Erik Bech Fonden kan vi hjælpe ekstra mange familier til at få en dejlig jul, og det er vi glade for, for der er virkelig brug for julehjælpen i år, siger Michael Musfelth, bestyrelsesformand i Barnets Glæde.

Lars Sørensen, EDC Poul Erik Bech Amager, stod for selve overrækkelsen af donationen. Han udtrykker stor respekt for de frivillige i Barnets Glæde:

- Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som via overskuddet fra mæglervirksomheden støtter foreninger, som brænder for at gøre en forskel for udsatte børn, og det er Barnets Glæde et rigtig godt eksempel på. Foreningen hjælper nemlig hvert år rigtig mange trængende børnefamilier med at klare de ekstraudgifter, der er i juletiden. Barnets Glæde har hjertet på rette sted, og de frivillige udfører et meget vigtigt stykke arbejde, udtaler han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONA

Første plejehjemsbeboer er smittet

112

Redningsaktion i Kastrup: 60-årig mand død

Annonce