Annonce
Amager

Flydende italiensk luksus i havnen

Italiensk delikatesse på land inden søsætningen i Dragør Havn. Foto: Carver Yachts Scandinavia.
En italiensk luksusmotorbåd til næsten seks millioner kroner kan i øjeblikket opleves i Dragør Havn. Båden er leveret og søsat af Dragør-firmaet Carver Yacht Scandinavia.
Annonce

Er du til flydende luksusbåde, så skal du tage en tur til Dragør Havn. Firmaet Carver Yachts Scandinavia i Dragør har leveret en italiensk motorbåd til næsten seks millioner kroner af mærket Sessa Marine til en dansk kunde.

Levering og søsætning forgik i tæt samarbejde med Dragør Bådeværft og Dragør Havn.

I den kommende weekend kan interesserede sejlfolk mod aftale komme og se hele tre italienske skønheder; modellerne KeyLargo 27 Daycruiser, C38 Sports Cruiser samt den helt nye F42 'Special Edition'.

Sessa Marine har aldrig tidligere været solgt i Danmark, men for halvandet år siden tog Carver Yachts Scandinavia mærket ind i sortimentet, idet de amerikanske Carver-både blev for dyre på grund af straftold på mange amerikanske produkter, oplyser adm. direktør Niels Stielund.

Han lavede en plan sammen med folkene bag italienske Sessa Marine om at markedsføre sortimentet i hele Skandinavien og med det mål, at man det første år var tilfreds med at sælge  én båd i dette for Sessa nye marked.

- Det har været en så stor succés, at vi nu har købt fem luksusbåde i prisklassen fra tre millioner kroner og opefter. Og alle både bliver leveret til kunderne i Dragør Havn, fortæller Niels Stielund.

Vil du til åbent hus i weekenden, så kontakt Carver Yachts Scandinavia ApS, Rosenengen 5, 2791 Dragør. Telefon: 40 55 44 19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sommerliv

Kom glad til Sundbyøster Plads

Nørrebro

Sommerlarm vækker politikerne

Annonce