Annonce
UNDERHOLDNING

Hemmelighed afsløret: Netflix-serie optages på Amager

Det her på Blåregn Allé i Tårnby, at Netflix netop har skudt de sidste optagelser til dramaserien 'Chosen'. Foto: Jan Jeppesen.
Den stille villavej Blåregn Allé, der er klemt inde bag Amager Landevej og Klitrose Allé, er rammen for en ny stor dansk Netflix-satsning 'Chosen'. De sidste optagelser er i kassen.
Annonce

Det foregår i udkanstdanmark og er pæredansk. Men navnet klinger internationalt. Der er tale om den nye store danske dramaserie 'Chosen', som produceres af Netflix. Og én af lokationerne for optagelserne har været en villa på Blåregn Allé i Tårnby. Det har hidtil været en hemmelighed, men en kilde fortæller til Amager Bladet, at den er god nok.

Torsdag fandt de sidste optagelser sted, så der går ikke længe, før streamingtjenesten kan vise serien for kunderne.

'Chosen' er skabt af de samme folk, der står bag en anden dansk succés 'The Rain', som kredser om sci-fi-genren. Chistian Potalivo og Jannik Tai Mosholt, der stod bag 'The Rain', har er også producere på 'Chosen'.

Handlingen udspiller sig i en lille dansk provinsby, Middelbo, der angiveligt er blevet ramt af en meteor, men hvor teenageren Emma finder ud, at tingene måske ikke helt er, som de ser ud til at være.

Da Emma ved et uheld opdager, at hele historien om meteoren er en løgn, afslører hun også en farlig og usandsynlig sandhed om den søvnige by - noget, der er langt mere faretruende og utroligt, end hun nogensinde havde forestillet sig. For var det virkelig en meteor, der ramte den lille by 17 år tidligere, eller var det noget langt mere kraftfuldt? Med denne nyopdagede erkendelse er Emma tvunget til at indse, at hun er alene, og at hverken venner eller samfund kan redde hende nu, hvor hun har mest brug for dem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
BYLIV

Parti bag aftale foreslår folkeafstemning om Amager Fælled-byggeriet

LEDER

Amager Fælled-fadæsen vil klæbe til SF

Debat

Amager skal ikke drukne i lufthavnsparkering

CORONA

Opsigtsvækkende opslag: I bliver straffet, hvis I tester mit barn for corona

Byudvikling

Fælledbyggeri går i gang i dag: Nu sættes hegnet om byggepladsen op

Annonce