Annonce
FRITID

Her er datoen for åbning af ny svømmehal

Indgangen til Vestamager Svømmehal, der første gang bliver taget i brug 12. oktober. Illustration: GPP Arkitekter.
Annonce

Vestamager Svømmehal - Tårnby Kommunes nye svømmehal - er klar til at blive taget i brug og åbner mandag 12. oktober klokken 14.00, efter en mindre officiel indvielse om formiddagen.

Svømmehallen har både 25-meterbaner og 50-meterbaner, klatrevæg, én-metervippe og en tre-metervippe, morskabsbassin med strandbred, varmtvandsbassin, saunaer og fine omklædningsfaciliteter.

- Jeg har glædet mig til åbningen af Vestamager Svømmehal, som jeg håber og tror bliver et aktivt, socialt samlingspunkt for borgerne på Vestamager og i hele Tårnby Kommune fremover.

Vi er som bekendt i en krisetid med en del restriktioner. Og dem skal vi selvfølgelig overholde. Men det ville have været dejligt med en endnu større fejring i forbindelse med åbningen. Kort sagt ville jeg gerne have haft flere borgere med på dagen.

Til gengæld vil alle kunne glæde sig over at kunne bruge svømmehallen i den kommende tid, udtaler borgmester Allan S. Andersen (S).

Borgmesteren gør endvidere opmærksom på, at Vestamager Svømmehal vil blive suppleret med en udendørs legeplads og af et kunstværk af 'Dragset & Elmgreen'.

Åbningstider for borgerne: Mandag-fredag: Klokken 06.00-21.00. Lørdage og søndage: Klokken 08.00-16.00. Der bliver ikke lukket flere ind i svømmehallen end de til enhver tid gældende Corona-restriktioner tillader. Man må derfor forvente, at der kan opstå kø uden for svømmehallen.

Fra mandag 12. oktober klokken 14.00 til fredag 16. oktober klokken 21.00 kan børn og unge fra Tårnby Kommune hoppe i vandet, tage en tur på rutsjebanen eller prøve en af de andre faciliteter - gratis.

Svømmehallens adresse er Ugandavej 91, 2770 Kastrup.

Annonce
Annonce
CORONA

Flere Kastrup-svømmere smittet med corona

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DRAGØR

Ung mand såret af skud fra politiet

Annonce