Annonce
Velgørenhed

Lufthavnens fordelspoint vekslet til 40 små frugtplantager på Amager

Børnehaven Eskebøl Alle fik i starten af december frugttræer at plante. Og hver af børnene fik et lille grantræ. PR-foto
Annonce

I starten af december satte børn og pædagoger fra Børnehaven Eskebøl Allé skovlen i jorden og plantede sammen med Tårnby Kommunes gartner æbletræer, pæretræer og brombærbuske på institutionens legeplads.

Og faktisk kommer finansieringen af det grønne indslag fra flypassagerernes optjente point i Københavns Lufthavns fordelsprogram. Det blev nemlig nedlagt tidligere i år, og så kunne medlemmerne donere deres opsparede point til et godt formål, fortæller lufthavnen i en pressemeddelelse.

Hele 392.414 kroner blev der doneret til Landsorganisationen Plant et Træ. Pengene bliver i de kommende måneder omsat til cirka 40 små frugtplantager i Tårnby og Dragør til gavn for børn, natur og de næste mange generationer.

I Tårnby Kommune vil der blive plantet cirka 32 frugtplantager og andre træer i kommunens daginstitutioner, SFO’er, skoler, klubber og andre fritids- og kulturinstitutioner. Og Dragør Kommunes daginstitutioner kan i begyndelsen af 2021 se frem til at få leveret træer og buske, som de i fællesskab kan plante og høste frugterne af.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Natur

Lille padde kan forsinke fælledbyggeriet

Debat

De københavnske familier betaler

Annonce