Annonce
BUTIKSLIV

Vov: Huberts - en ny hundebutik er åbnet

Den nye hundebutik i Holmbladsgade vil skabe et godt hundeliv, oplyserne ejerne. Foto: PR-foto.
Annonce

Huberts er navnet på et nyt dansk hundebrand, der har åbnet deres første fysiske butik i Holmbladsgade 14.

- Hos Huberts tror vi som udgangspunkt på, at alle mennesker kan blive gode hundeejere, som giver deres hunde gode og glade hundeliv. Det handler om motivation og evnen til at træffe valg og fravalg! Det har vi gjort hos Huberts. Vi har truffet et valg, et valg om at basere alle vores beslutninger, anbefalinger og tilgange til livet som hundeejere på videnskab og forskning, siger Martin Hugger, stifter af Huberts.

Bag Huberts står derfor ikke kun en række glade hundeejere med lysten til at give deres egne hunde gode og glade liv. Med på holdet er også en række førende eksperter, som vil dele ud af deres viden om hundetræning, adfærd, sundhed og ernæring på hjemmesiden.

Martin Hugger bor selv på Amager og allerede tidligt i forløbet som nyudsprungen iværksætter besluttede han sig for at Huberts også skulle være en fysisk butik.

- Jeg har selv to hunde og ved hvor meget den personlige rådgivning betyder når man som hundeejer skal orientere sig i junglen af hundeprodukter. Herudover giver det jo også en helt anden oplevelse at træde ind i en butik, hvor man kan se og mærke på varerne inden man køber dem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONA

Første plejehjemsbeboer er smittet

112

Redningsaktion i Kastrup: 60-årig mand død

112

Person reddet ud af brændende lejlighed

Annonce