Annonce
Røret blev transporteret fra Selinevej på Amager gennem Københavns Havn og videre til H.C. Ørstedsværket, hvor det blev trukket i land tidligt onsdag morgen. Herfra blev det ført op langs Vasbygade og frem til borehullet ved Gamle Vasbygade 50. Sejlruten for bugsering af rørene gennem Københavns Havn og videre til H.C. Ørstedsværket er markeret på kortet.
Trafik

Kæmpestort rør med kabler bugseres gennem havnen

Et én kilometer langt kablerør blev natten til onsdag morgen bugseret gennem Københavns Havn - i slæbebåd fra Selinevej til H.C. Ørestadsværket. Via en tunnel 17 meter under jorden skulle røret trækkes til Gamle Vasbygade, hvor byggeriet af den første af i alt seks fordelingsstationer netop er i gået i gang, så der kan komme strøm til fremtidens el-tog.
Annonce
  • Røret blev transporteret fra Selinevej på Amager gennem Københavns Havn og videre til H.C. Ørstedsværket, hvor det blev trukket i land tidligt onsdag morgen. Herfra blev det ført op langs Vasbygade og frem til borehullet ved Gamle Vasbygade 50. Sejlruten for bugsering af rørene gennem Københavns Havn og videre til H.C. Ørstedsværket er markeret på kortet.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce