Annoncørbetalt indhold

Sådan bruger du en perfekt weekend med børnene i Billund

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Billund er ikke kendt som børnenes hovedstad for sjov. Her er frit lejde til at boltre sig med Lego i Legoland, lege med vand i Lalandia og se bamser på Teddy Bear Art Museum. I denne artikel kommer vi med bud på, hvad du kan få en weekend til at gå med i Billund. Og afsløring – der er meget.

Fredag morgen

Selv hvis du bor i Billund, er der god grund til at nyde et ophold på et af Billunds hoteller. Du kan f.eks. tjekke ind på Hotel Svanen, som er et stenkast væk fra Legoland og Lalandia. Her er der bl.a. legerum og en hyggelig restaurant med noget for både børn og voksne.

Er budgettet ikke til hotel, kan du også vælge at lege hotel hjemme i stuen:

·        Giv børnene en nøgle til værelset

·        Lad dem bestille roomservice

·        Omdan badeværelset til en spa

Et fiktivt hotelværelse kræver naturligvis også en god seng, og med en kontinentalseng 180x200 er der faktisk plads til at hele familien kan ligge der. Så ved hjælp af en god kontinentalseng 180x200 kan du give din familie en snert af hoteloplevelsen.

Fredag aften

Om fredagen skal I ud at spise, og derfor skal det også være et børnevenligt sted. Bellini Café og Ristorante er et sted med lækre pizzaer og pastaretter, som kan transportere dig fra Billund til Italien. Er du til et mere afslappet sted, er The Leaf et godt bud. Her fås både retter som ribeye og jomfruhummer til en god pris.

Lørdag

Efter et godt måltid og en god nats søvn er det blevet tid til den store dag med en på opleveren. Fordi der er så meget at se, anbefales det at tage i enten Legoland eller Lalandia. Så hvis dine børn er glade for vandland og klatring, er Lalandia en favorit. Til gengæld er Legoland er mere oplagt, hvis børnene er til rutsjebaner og forlystelser.

Søndag

En begivenhedsrig dag i enten Lalandia eller Legoland fører til den sidste dag, hvor der er tid til mere afslapning. Nyd en frokost på Café S, hvor der bl.a. er mulighed for at bestille nachos, burger og sandwich.

Efter frokosten kan du tage med børnene ud til Skulpturpark Billund, hvor I i ro og mag kan gå langs den 1,3 km lange rute og opdage skulpturer af kunstnere som Jens Galschiøt og Jeppe Hein. Parken er omringet af smuk natur, hvor man sammen med børnene kan opdage planter og få øje på rådyr og harer. 

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.