Annonce
Billund Ugeavis

Årets juleoptog aflyst: Vind et besøg af julemanden

Er man den heldige vinder af et besøg af julemanden, vil han tilmed have en gave med. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Årets juleoptog er aflyst, til gengæld lancerer handelsforeningen en løbende julekonkurrence, hvor man kan vinde et besøg af selveste julemanden.
Annonce

Billund: I 2020 har intet været, som det plejer. Det gælder også julen og de traditioner, der normalt følger med som juleoptog, juletræstænding og den årlige julefrokost i byens butikker.

Selvom forsamlingsforbud og diverse restriktioner nu har forhindret begivenhederne i at finde sted, skal borgerne ikke snydes for ægte julestemning i Billund by.

Billund Handelsforening har lanceret konceptet ”Julemanden shopper lokalt”, som er en online julekonkurrence, der løber fra den 1. til og med den 21. december.

Konkurrencen foregår på den måde, at handelsforeningen lægger et nærbillede op på sin Facebook-side fra et sted i byen, og så er det bare om at gætte løs, hvilken forretning eller virksomhed, der er tale om. Vinderen vil herefter blive udtrukket, og vedkommende får et lod med i konkurrencen om at få besøg af julemanden den 23. december, hvor han tilmed har en gave med.

- Vi har igangsat dette, fordi nethandlen boomer, og vi skal hjælpe de fysiske butikker, siger Pernille Steffensen, der er tovholder på konkurrencen.

Annonce

Konkurrence i fysiske butikker

Julen er dog ikke kun rykket over på de sociale medier. Handler man i en af byens fysiske butikker, kan man udfylde en kupon med navn, alder og juleønske og lægge den i en kommende opstillet postkasse på Butikstorvet.


Vi har igangsat dette, fordi nethandlen boomer, og vi skal hjælpe de fysiske butikker

Pernille Steffensen, tovholder


Gør man det, er man også med i lodtrækningen om at få besøg af julemanden den 23. december. Her vil han medbringe en flot gave.

Der skal i alt findes seks vindere i julekonkurrencen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce