Annonce
Billund Ugeavis

25 år ved Kurt Kirkegaard A/S

Jens Erik Pedersen. PR-foto: Kurt Kirkegaard A/S
Annonce

Grindsted: Jens Erik Pedersen, Grindsted, kunne den den 2. oktober 2020 markere 25 år ved Kurt Kirkegaard A/S.

Jens Erik Pedersen blev som ung udlært tømrersvend ansat i 1991 og var ansat frem til 2003, hvor han valgte at prøve kræfter i vinduespudserbranchen. Han søgte dog tilbage til tømrerfaget i 2008, hvor han blev genansat og har været i virksomheden lige siden.

Jens Erik Pedersen har gennem årene været med på mange forskelligartede byggeprojekter og opbygget en stor faglig erfaring. Hans løsningsorienterede tilgang og faglig bredde og alsidighed, har betydet, at han ofte har været med på store og små ombygnings- og renoveringsprojekter, hvor der har været brug for netop hans kompetencer.

Jens Eriks mangeårige erfaring er også kommet virksomheden til gode, i oplæring af lærlinge og nye svende i virksomheden, hvor han også der har delt ud af sin erfaring og viden.

Jens Erik Pedersen beskrives af Kurt Kirkegaard A/S som en troværdig loyal medarbejder, der med humor og et glimt i øjet ønsker at levere et godt og seriøst håndværksmæssigt arbejde. Med sin rolige facon og faglige stolthed leverer han et håndværk af høj kvalitet til glæde og gavn for sig selv og kunderne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce