Annonce
Billund Ugeavis

Alle gudstjenester og aktiviteterne omkring kirkerne er aflyst

Man kan ikke komme i kirke de næste uger, men præsterne, her provst Anna Marie Erbs, er til rådighed over telefon. Arkivfoto: Martin Ravn
Annonce

Grindsted/Billund: Også i kirkerne gælder slagordet, at vi skal stå sammen ved at holde afstand. Derfor er al aktivitet omkring kirkerne i Grindsted og Billund aflyst.

Det fremgår af kirkernes hjemmesider.

Alle gudstjenester indtil og med den 29. marts er aflyst. Gudstjenester på plejecentrene er aflyst indtil videre. Konfirmandundervisning og alle øvrige aktiviteter i kirkeligt regi er ligeledes aflyst til og med den 29. marts.

Kirkelige handlinger vil fortsat finde sted, dog med følgende restriktioner: Dåb, begravelser og bisættelser gennemføres med begrænset deltagerantal. Vielser kan om nødvendigt gennemføres med begrænset deltagerantal.

Præsterne står fortsat til rådighed for sjælesorg og samtaler, og kirkekontoret og kirkegårdskontoret holder også telefonerne åbne. Der er dog lukket for personlig henvendelse.

Kære læser: Vi har valgt at låse alle artikler om coronavirussen op for at sikre, at alle lokale borgere har adgang til den bedst tilgængelige viden om den trussel, vi står over for. At hjælpe med at begrænse smitten af coronavirus er en naturlig del af vores mission om at understøtte det lokale samfund. Heldigvis er der mange andre vigtige historier at fortælle hver eneste dag. Du kan for 99 kroner om måneden få adgang til alle vores låste historier om dit lokalsamfund, Danmark og verden. Køb abonnement.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Værktøj stjålet fra lagerhal

Annonce