Annonce
Billund Ugeavis

Børnene tog over for Borgmesteren på Børnenes Dag

Audrey og Shubh skulle være borgmestre for en dag på rådhuset i Grindsted: Foto: Søren Madsen
Annonce

Billund Kommune: Mens Borgmester Ib Kristensen deltog i Børnenes Dag i FN Byen i København onsdag den 20. november, overtog børnene hans kontor og kom med deres mange forslag til, hvor Billund Kommune bliver et endnu bedre sted at være barn og ung.

Fire børn var ansat som borgmester på dagen, men influenzaen havde slået kløerne i Gustav og Henry, så Audrey og Shubh var alene på posten på en eftermiddag, der bød på rundvisning på rådhuset og kage, men først og fremmest to imponerende præsentationer af visioner fra de unge borgmestre.

Blandt et langt katalog af ideer valgte de to borgmestre at arbejde videre med to projekter, som de den 17. december skal præsentere for byrådet i Billund Kommune i forbindelse med årets sidste byrådsmøde.

Ud fra ønsket om et mere aktiv børneudtryk i Billund Byvision ønsker Audrey at arbejde med at skabe mere unikke legepladser, hvor der er også er plads til de voksne.

Blandt en række projekter valgte Shubh at gå videre med et projekt om mere danskundervisning til de mange internationale børn i Billund.

De to unge borgmestre vil i tiden frem til 17. december arbejde videre med ideerne, og som rigtige borgmestre har de også sat embedsmændene i gang med yderligere kvalificering.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce