Annonce
Billund Ugeavis

Billund Bad renoveres for 28 millioner kroner

Niels Henning Rasmussen og bademester Lars Madsen kan se frem til at Billund Bad bliver renoveret. Arkivfoto: Kristina V. Skjoldborg
Billund Bad måtte søge om yderligere støtte til renovering af svømmehallen.
Annonce

Billund: Sensommeren har været nervepirrende for Billund Bad. Den igangværende renovering af den 37 år gamle svømmehal på Åstvej viste sig nemlig at blive dyrere end budgettet i første omgang kunne klare.

Derfor igangsatte Billund Bad en større indsamling i byen og søgte om yderligere støtte hos Ole Kirks Fond og Billund Kommune for ikke at skulle nøjes med en skrabet model for renovering. Det har vist sig at bære frugt.

Med en støtte på samlet set 16 millioner kroner fra Ole Kirks Fond, 12 millioner kroner fra Billund Kommune og cirka 20.000 kroner fra borgere og virksomheder i byen kan det fulde renoveringsprojekt realiseres.

Annonce

Større rammer til nyt cafeteria og foyer

Ole Kirks Fond har givet en ekstra støtte på seks millioner kroner, og det muliggør et 15 kvadratmeter større cafeteria og dermed et nyt samlingssted i foyeren med lokaler til møder og fejring samt et nyt område til billetsalg.


Det har virkelig været en intens periode for os. Så vi er meget taknemmelige for den store støtte og den store opbakning, vi har oplevet. Nu kan vi gennemføre renoveringen og fremtidssikre Billund Bad, så det fortsat kan være et samlingssted for byens borgere

Niels Henning Rasmussen


Annonce

Glad for nyt samlingssted

I Ole Kirks Fond, der er en almennyttig fond stiftet til minde om legovirksomhedens grundlægger Ole Kirk Kristiansen, er direktør Karin Skjødt Hindkjær glad for, at fonden kan bidrage til, at børn, familier og klubber i Billund nu kan se frem til et nyt og forbedret samlingssted i byen.

- Lokale projekter og ildsjæle, der gør en indsats for fællesskabet, har en speciel plads i Ole Kirks Fond. Fonden blev nemlig stiftet for at gøre Billund til en attraktiv by at bo i. Derfor er jeg særlig glad for, at vi nu kan støtte den fortsatte realisering af renoveringen af Billund Bad, fortæller Karin Skjødt Hindkjær.

Billund Bad forventes at åbne igen i foråret 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Samfundssind

Annonce