Annonce
Billund Ugeavis

Billund Bibliotek holder julebanko i teatersalen

Billund Bibliotek holder igen i år julebanko i teatersalen. Arkivfoto

Billund: Billund Bibliotekerne gentager succesen fra sidste år og inviterer til en hyggelig aften med julebankospil. Der er mulighed for at vinde en frossen and, chokolade og kaffe. Sidegevinster er der også!

Bankospillet foregår onsdag den 2. december klokken 19 i teatersalen.

- Vi skruer helt op for julestemningen med skønne julehistorier. I stedet for talopråb er det nemlig udvalgte ord i julehistorierne, som findes på bankopladerne. Der vil også være en lille quiz i løbet af aftenen, hvor man selvfølgelig også kan vinde en præmie, lyder det fra bibliotekar Rikke Beck Walter i en pressemeddelelse.

Annonce

Kirsten Vagtholm er igen i år opråber til julebankospillet.

Det koster 35 kroner at være med, og man kan købe billet via bibliotekets hjemmeside. Prisen er inkl. æbleskiver og kaffe.

Der vil pga. af covid19-restriktioner ikke være mulighed for at købe billetter i døren.

Deltagere skal huske mundbind, når de bevæger sig rundt i Billund Centret. Når man har fundet sin plads i salen, må man tage mundbindet af.
Bibliotekets arrangementer afholdes efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Deltagerantallet er reduceret, og der vil være ekstra fokus på at passe godt på hinanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

35-årige Teboho laver vilde tricks på skateboardet: - En musiker stopper heller ikke med at spille musik, fordi han bliver ældre

Billund Ugeavis

Teboho har bygget ramperne til Billunds nye skaterområde: - - Det er som om, de unge i byen må ikke være synlige, men skal gemmes væk

Billund Ugeavis

Billund IF fik ny storsejr

Annonce