Annonce
Billund Ugeavis

Drømmen om en skaterbane i Billund rykker nærmere

Adrien Albouy, Auriane Knapp, Basile Knapp, Ditte Veise og Max Veise, der alle er en del af foreningen Skate Park Billund. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Går alt efter planen, får Billund en skatepark i 2021 ved Lego Campus, men allerede i juli vil en midlertidig skaterbane blive stillet op på Kløvermarken.
Annonce

Billund: De tre drenge Basile Knapp, Max Veise og Adrien Albouy har længe drømt om at få en skatepark til Billund, og Basiles mor, Auriane Knapp, har lagt mange kræfter projektet i for at hjælpe de unge og har blandt andet stiftet foreningen Skate Park Billund.

Nu lader det til, at arbejdet har båret frugt. Til næste sommer i 2021, når Lego Campus står færdig, vil en skatepark blive en integritet del af den kommende offentlige park. Men allerede i juli denne sommer vil midlertidige skaterramper blive sat op ved Modulex’ gamle parkeringsplads på Kløvermarken ved CoC Playful Minds.

Et år kan være længe at vente for børn i 10 års-alderen på at den ”rigtige” skatepark kommer til byen, men Auriane Knapp er fortrøstningsfuld.

- Tiden flyver af sted, så det skal nok gå. Jeg håber, vi kan tilbyde skatertræning her i Billund allerede fra næste år, siger Auriane Knapp, og formanden for foreningen, Ditte Veise, supplerer:

- At kunne være med til at finde midlertidige løsninger har været et privilegie, og vi har fået stor opbakning. Det er klart, at man ikke kan bygge den udendørs park fra den ene dag til den anden, men hele processen har været fantastisk.


Jeg håber, vi kan tilbyde skatertræning her i Billund allerede fra næste år

Auriane Knapp


Annonce

Forslag til Lego Campus

En række børn, inklusiv de tre skaterdrenge, er kommet med forslag til, hvordan området omkring den kommende skaterpark ved Lego Campus kan se ud.

De har sågar siddet til møde med arkitekter og fremlagt deres bud på et drømmeområde, der inkluderer basketballbane, flere forskellige skaterramper, løbebane og afslappende steder.

- Det har været sjovt at være med til møderne, for de fortalte, hvad planerne var for den offentlige park, siger ham fra Adrien og Max tilføjer:

- Når de er færdige, bliver det cool.

Det endelige forslag til skaterområdet i den fremtidige park ved Lego Campus vil blive præsenteret for udvalgte Lego Campus repræsentanter, der skal tage stilling til, hvor meget der kan lade sig gøre.

- Vi håber, at Lego Campus teamet vil støtte vores skatepark område i deres offentlige park, og at vores forening kan agere som rådgivere, når det skal bygges, siger Auriane Knapp.

I 2021 kommer en skatepark til den nye offentlige park ved Lego Campus. Allerede fra i år vil midlertidige ramper blive stillet op på Kløvermarken. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Taxachauffør blev overfaldet af sin kunde

Billund Ugeavis

Til fællessang i regnvejr

112

To biler stødte sammen på Gammelbro

Annonce