Annonce
Billund Ugeavis

Erfarne kunstnere udstiller i Galleri Sam

Kirsten Holm er billedkunstner og udstiller i Galleri Sam i den kommende tid. Foto: Privat
Erfarne kunstnere udstiller i Galleri Sam i den kommende tid. Man kan se værker af 75-årige Kirsten Holm fra Aarhus, og de to afdøde kunstnere Svend Aage Madsen og Albert Bertelsen.

Billund: Fra den 24. april åbner en ny udstilling i Galleri Sam. Her kan man opleve værker af erfarne kunstnere indtil den 6. juni.

Således kan man i den kommende tid opleve keramiker Kisten Holms værker på helt tæt hold.

Kirsten Holm er repræsenteret på Keramikmuseum Berlin, og Clay – Keramikmuseum Danmark samt på kunstmuseer og i en række offentlige og private samlinger i Danmark og udlandet. Hun har solgt til blandt andet Statens Kunstfond.

De to øvrige kunstnere er Svend Aage Madsen, Billunds egen afdøde billedkunstner, der drog på mange rejser til Færøerne, Norge, Sverige og Finmarken for at lade sin inspirere af naturens vildskab og voldsomhed.

Han var en stille kunstner og hans motto var: ”Man må hviske for at blive hørt!” og var særligt optaget af at indfange og gengive lyset, tågen og vejrets evige skiften.

Billedkunstner Albert Bertelsen døde i 2019 men var aktivt udøvende kunstner til det sidste.  Albert, der boede i Vejle, kunne være blevet 100 år i år, og han spændte vidt i sin kunst. Han skildrede naturen, huse og gårde, og han frembragte finurlige personskildringer – originaler og særlinge. Han så det fine i dem og gengav dem kærligt i sin kunst. Han så også skønheden i en rusten skrue, i et frønnet bræt eller de fineste detaljer i en sten.

Udstillingen holder åbent fredag, lørdag og søndag fra klokken 13 til 17.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

35-årige Teboho laver vilde tricks på skateboardet: - En musiker stopper heller ikke med at spille musik, fordi han bliver ældre

Billund Ugeavis

Teboho har bygget ramperne til Billunds nye skaterområde: - - Det er som om, de unge i byen må ikke være synlige, men skal gemmes væk

Billund Ugeavis

Billund IF fik ny storsejr

Annonce