Annonce
Billund Ugeavis

Farverige forestillinger med underholdning for de yngste

Rasmus Kajhøj og Dorthe Eggertsen står bag forestillingen Stort og småt. PR-foto
Der er teater for børn i Billund og Grindsted flere gange i den kommende tid. Billetterne er gratis, så det er bare om at bestille på biblioteket, som er arrangør.
Annonce

Billund/Grindsted: Bibliotekerne byder på teaterforestillinger for børn i både Billund og Grindsted i den kommende tid.

Man behøver kun være et halvt års tid for at få glæde af forestillingen Stort og Småt, som er en musikalsk og interaktiv forestilling fuld af overraskelser og bevægelse.

Skuespilleren Dorthe Eggertsen tegner på en digital skærm. Først tegner hun en fugl, som hun farver orange. Derefter begynder fuglen at baske med vingerne, og den viser sig pludselig på den store bagvæg, hvor den flyver hen over himlen. Et tegnet træ får blade, som hvirvler rundt i luften, og et par flotte, røde sko begynder at danse. Tegningerne krydres med baggrundsmusik, som Rasmus Kajhøj leverer på guitar. Der er ingen direkte handling i forestillingen, men derimod masser af farver og lyde.

Forestillingen er for børn mellem et halvt og tre år. Den kan opleves i cafémødelokalet i Magion i Grindsted tirsdag 19. november og i teatersalen i Billund Centret onsdag 20. november. Begge steder kl. 9.45-10.20.

Skuespilleren Sofie Pallesen skaber magi og overraskelser helt uden ord. PR-foto
Annonce

Regn og glade gummistøvler

Nogle dage senere kommer Teater Baglandet med forestillingen Juhu – det er regnvejr.

Forestillingen er uden ord, men alligevel fuld af overraskelser og magi. Den eneste medvirkende er skuespilleren, Sofie Pallesen, som mimer sig igennem historien og sjosker gennem regnen i gummistøvler - og når baggrundsmusikken bliver vild, begynder hun at gummistøvlesteppe. På et tidspunkt hører Sofie en frø, der græder, så selvfølgelig skal den have et kys.

Annonce

Kilder fantasien mon

Historien beskæftiger sig med ting, som alle tre-seksårige børn kender fra deres hverdag, som for eksempel om det er sjovt at børste tænder, om hvem der bestemmer, om man er sur, om fantasien kilder under tæerne, og om solen altid er bag skyen.

Forestillingen kan opleves i Billund Centrets teatersal torsdag 21. november og i Magion fredag 22. november. Begge steder kl. 9.45-10.15.

Gratis billetter til alle forestillingerne kan bestilles via bibliotekets hjemmeside.

Annonce
Annonce
Billund Ugeavis

Hejnsvig Missionshus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Taxachauffør blev overfaldet af sin kunde

112

To biler stødte sammen på Gammelbro

Annonce