Annonce
Billund Ugeavis

Fastelavn er mit navn: Butikker deler slik ud i weekenden

Så er der snart fastelavn med udklædning, slik og tøndeslag. Arkivfoto.
Annonce
Annonce

Billund

I Lalandia er der fastelavnsfest søndag den 23. klokken 13 til 15. Der vil både være tøndeslagning, forskellige aktiviteter og underholdning. Det koster 30 kroner og er for børn mellem 0 og 12 år. Der er begrænset antal pladser og billetter købes i "Sport & Bowling".

Er man forhindret i at deltage den 23., er der også råd for det.

Lørdag den 29. klokken 16.30 til 20 holder Billund Bad vanddisko og tøndeslagning for børn fra 0. til 2. klasse. Billetter sælges hos Billund Bad fra den 20. februar. Det koster 50 kroner på forhånd pr. barn og 65 kroner for køb af billet i døren. For forældre er det gratis.

Annonce

Skjoldbjerg og Vorbasse

I Skjoldbjerg/Almstok Medborgerhus vil der lørdag den 22. klokken 10 være kaffe, rundstykker og tøndeslagning for børn. Det koster 25 kroner pr. person at deltage.

I Vorbasse står den på fastelavnsløjer søndag den 23. klokken 10.30. Først er der familiegudstjeneste i kirken, hvorefter der er tøndeslagning for børn i sognehuset.

Annonce

Hejnsvig

Søndag den 23. klokken 14 er der først gudstjeneste i børnehøjde i Hejnsvig Kirke og herefter tøndeslagning i forsamlingshuset.

Annonce

Vandel

Søndag den 23. klokken 14 afholder Borgerforeningen fastelavn i Vandel SFO. Der bliver slået katten af tønden, og der er præmier til de bedst udklædte børn og voksne. Gratis for medlemmer af Borgerforeningen. Er man ikke medlem, koster det 25 kroner pr. deltager.

Billund Kommune: Fastelavn venter lige om hjørnet, og der er rig mulighed for børn at slå katten af tønden flere steder i området.

Fredag den 21. og lørdag den 22. i butikkernes åbningstid vil butikkerne uddele slik til udklædte børn, der synger for medarbejderne bag disken.

Følgende butikker er med: Sportmaster, Beth Baun, Mr. Ebbe, Rema 1000, Matas, Imerco, Refborg, Time Out, Askholm Optik, Brunn og Fasterholdt, Billund Apotek samt Teddy Bear Art Museum.

Annonce
Annonce
Billund Ugeavis

Hejnsvig Missionshus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Taxachauffør blev overfaldet af sin kunde

112

To biler stødte sammen på Gammelbro

Annonce