Annonce
Billund Ugeavis

Græsrødder kæmper fortsat for Billund Trav

Frem til den ekstraordinære generalforsamling i Billund Trav A/S den 14. september vil en række græsrødder arbejde hårdt på at få omstødt afgørelsen fra den ordinære generalforsamling. Der er givet håndslag på, at græsrødderne vil bruge 800.000 kroner på at opkøbe aktier. Arkivfoto
Græsrødder kæmper for at sikre et nej til salg af Billund Trav.
Annonce

Billund: Den 14. september falder den endelige afgørelse om fremtiden for Billund Trav. Her er der ekstraordinær generalforsamling Billund Trav A/S, og her skal den beslutning om et salg af travbanen, som blev truffet på den ordinære generalforsamling den 18. august, konfirmeres.

Selvom et stort flertal på den ordinære generalforsamling stemte for et salg, er det langt fra alle, der bakker op om den beslutning. En større gruppe græsrødder bestående af medlemmer fra Billund Pony Travklub, Billund Travklub, Billund Travs Venner og Billund Trænerforening har givet hinanden håndslag på, at de vil bruge mindst 800.000 kroner på at opkøbe aktier, så der på den ekstraordinære generalforsamling kan være tilstrækkeligt med stemmer for et nej til et salg.

Annonce

Mange aktier

Et salg af travbanen kræver, at to tredjedele af aktionærerne stemmer for. På den ordinære generalforsamling var der et stort flertal på 81 procent, som stemte for et salg, og græsrødderne skal derfor have fingre i ganske mange aktier, hvis de skal formå at få vendt stemningen.

Udover at købe aktier, når chancen byder sig, forsøger græsrødderne at påvirke nogle af de aktionærer, der ved den ordinære generalforsamling stemte for et salg. Håbet er, at deres holdning kan blive vendt.

- Vi får da opkøbt en aktie hist og pist, men om det er nok, ved vi ikke. Det er op ad bakke, men vi håber selvfølgelig på, at vi i sidste øjeblik kan få overbevist nogle af de mellemstore aktionærer om at stemme nej, fortæller Børge Mathiesen, der er en af de aktive græsrødder.


Det er op ad bakke, men vi håber selvfølgelig på, at vi i sidste øjeblik kan få overbevist nogle af de mellemstore aktionærer om at stemme nej.

Børge Mathiesen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Det er en ommer!

Annonce