Annonce
Billund Ugeavis

Gyttegård Golfklubs café får nye forpagtere

Heidi og Tommy Mikkelsen skal fra årsskiftet forpagte caféen i Gyttegård Golfklub. Privatfoto
Heidi og Torben Mikkelsen overtager forpagtningen af caféen i Gyttegård Golfklub ved årsskiftet.

Gyttegård: Ved årsskiftet rykker to nye ansigter ind i caféen i Gyttegård Golfklub. Heidi og Torben Mikkelsen har i de seneste to år drevet caféen i Fredericia Golfklub, men fra nytår overtager de forpagtningen af caféen i Gyttegård Golfklub mellem Billund og Hejnsvig.

- Vi lægger stor vægt på at levere god mad og god service til medlemmer og gæster og dermed bidrage til klubbens vision om at give medlemmer og gæster gode oplevelser og forbedre livskvaliteten, siger Heidi Mikkelsen ifølge en pressemeddelelse.

Heidi Mikkelsen er uddannet kok og har mange års erfaring fra branchen, hvor hun gennem en årrække blandt andet har været køkkenchef på Fuglsangcenteret i Fredericia. Hun er derfor vant til planlægning og afvikling af fester og receptioner, som er noget af det, hun gerne vil lægge lokaler til i golfklubben.

Annonce

- I Gyttegård er der meget fine faciliteter til afholdelse af fester, receptioner og andet, og der er tilmed gode køkkenfaciliteter. Så vi glæder os til at begynde i Gyttegård og blive en del af klubben og det faste team, siger Heidi Mikkelsen.

Det er ikke kun medlemmerne i Gyttegård Golfklub, der kommer til at nyde godt af, at et nyt forpagterpar fra årsskiftet skal stå i spidsen for caféen. Håbet er, at flere fester og lignende arrangementer kan trækkes til lokalerne i Gyttegård. Arkivfoto: Mette Mørk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Bryghuset kan se muligheder i de unge: - Det skal ikke være sådan noget med, den ene pige holder håret for den anden.

Annonce