Annonce
Billund Ugeavis

Kom med input til fremtidens handelsliv i Billund og Grindsted

Hvordan skal fremtidens handelsliv se ud? Arkivfoto: Kristina V. Skjoldborg
Gennem en spørgeskemaundersøgelse vil Billund Erhvervsfremme og handelsforeningerne i Billund og Grindsted undersøge borgernes syn på detailhandlen i byerne.

Billund/Grindsted: Lige nu florerer en spørgeskemaundersøgelse flere steder på nettet. Den er kreeret af Billund Erhvervsfremme i samarbejde med handelsforeningerne i Grindsted og Billund.

Formålet med undersøgelsen er at fremtidssikre det lokale handelsliv i de to hovedbyer.

- Vi sender den ud, fordi vi har brug for at vide noget mere om, hvad borgerne synes om detailhandlen, hvis vi strategisk skal udvikle handlen, siger Marianne Witte, der er erhvervs- og iværksætterrådgiver hos Billund Erhvervsfremme.

Selvom de fleste detailbutikker i byerne er lukkede lige nu, mener hun alligevel, at borgerne kan komme med kvalificerede besvarelser.

- Jeg venter ikke på, at butikkerne åbner, for jeg tror på, at borgerne stadig kan svare på spørgsmål om de butikker, de er vant til at besøge, siger hun.

Undersøgelsen består af to separate spørgeskemaer - ét for Billund og ét for Grindsted.

Annonce

Ingen oplandsbyer

Undersøgelsen indeholder blandt andet spørgsmål omkring de enkelte butikker i enten Grindsted eller Billund, og hvad borgerne overordnet tænker om handelslivet i byerne.


Jeg har valgt Grindsted og Billund, for det også vil give mig en viden om oplandsbyerne

Marianne Witte


På den måde vil Billund Erhvervsfremme også kunne lave tiltag for den enkelte butik i forhold til udvikling.

Oplandsbyerne er dog ikke en del af undersøgelsen, men Marianne Witte understreger, at de ikke er glemt.

- Jeg har valgt Grindsted og Billund, for det også vil give mig en viden om oplandsbyerne. Det er ikke, fordi vi ikke hjælper de andre, men den viden, vi indsamler i undersøgelsen, kan også bruges i de andre byer.

Der er endnu ikke sat en deadline på indsamling af besvarelserne. Efter analysen vil resultaterne blive fremlagt over for de to handelsforeninger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Nyt flot view til Lego House

Annonce