Annonce
I Mini Chef kommer der friske råvarer seks dage i ugen. Er der noget, der ikke kan fås, ødelægger det ingenting. - Så finder vi bare på noget andet i stedet for. Vi leger videre, siger Karina Fabrin Andersen. Foto: Lise Nørgaard
Billund Ugeavis

Lego-restauranten vil gerne være økologisk og bæredygtig - men det er ikke nemt: Spisestedet kæmper dagligt for at få fat i spændende madvarer

I restauranten Mini Chef i Lego House handler det om økologi, bæredygtighed og at sætte mindst muligt aftryk på en planet, der skal bære mange generationer endnu. Men faktisk skal der lige nu en del arbejde til for at skaffe de lækre råvarer, der skåner miljøet mest muligt.
Annonce
  • Lego House levering
    I Mini Chef kommer der friske råvarer seks dage i ugen. Er der noget, der ikke kan fås, ødelægger det ingenting. - Så finder vi bare på noget andet i stedet for. Vi leger videre, siger Karina Fabrin Andersen. Foto: Lise Nørgaard
  • Lego House levering
    Lokale råvarer, bæredygtig og kvalitet er vigtigt i Mini Chef - det er dét, menukortet består af. Foto:; Lise Nørgaard
  • Lego House levering
    I Mini Chef er der ikke noget langt menukort - til gengæld kan man sætte det sammen, som man lyster. Foto: Lise Nørgaard
  • Lego House levering
    Karina Fabrin Andersen opsøger gerne nye varer, hvor miljø og bæredygtighed er tænkt ind i dem. Faktisk er hun altid på udkig. Foto: Lise Nørgaard

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce