Annonce
Billund Ugeavis

Nu kan du igen boltre dig i trækronerne: Wow Park åbner igen - men husk din negative covid-19-test

Wow Park står klar til at tage imod gæsterne: Lørdag den 27. marts vil disse træer sikkert myldre med glade børn (og voksne). Foto Jørgen Kirk.
Efter at have været ramt af coronaen i 2020, ser Jacob Hindhede nu 2021 i møde med fortrøstning; parken åbner lørdag den 27. marts, både i Skjern og Billund.

Skjern/Billund: Neeeeee-Yaaaaaaah!

Nu kan du atter som en anden Tarzan boltre dig i trækronerne. Lørdag den 27. marts åbner Wow Park nemlig igen, både i Skjern og i Billund.

Du skal dog bare lige huske et par enkelte ting, siger direktør og medstifter Jacob Hindhede:

- Myndighederne har stillet en række krav vedrørende covid-19-test. Alle vores gæster fra og med 15 år skal ved ankomst fremvise en negativ covid-19-test, som er højst 72 timer gammel, fastslår han og fortsætter:

- Derfor skal de medbringe dokumentation for enten en negativ hurtigtest eller PCR-rest, der indeholder navn, testtidspunkt og testresultat. Gæster skal også medbringe ID i form af pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt ID-kort; dokumentationen kan enten være elektronisk eller på papir.

Han er ikke i tvivl om, at disse krav kombineret med de forholdsregler, Wow Park har taget, vil nedsætte smitterisikoen stærkt.


Vi tror, at mange trænger til at komme ud og lufte kroppen sammen med hele familien efter en lang vinter foran skærmen. Vi glæder os til at se en masse glade familier igen.

Jacob Hindhede, direktør Wow Park.


- I Wow Park har vi masser af plads på de store udendørs arealer, og der er selvfølgelig spritdispensere rundt i begge parker. Der er mulighed for at holde god afstand til de andre gæster, og man behøver ikke gå indendørs, siger Jacob Hindhede.

Annonce

Direktøren glæder sig

Direktøren ser frem til igen at invitere gæsterne inden for - både i "den gamle" park mellem Skjern og Højmark og den nye i Billund.

- Vi tror, at mange trænger til at komme ud og lufte kroppen sammen med hele familien efter en lang vinter foran skærmen. Vi glæder os til at se en masse glade familier igen, siger han.

Wow-parkerne blev selvfølgelig ramt af corona-epidemien, men højsæsonen 2020 blev dog alligevel til en succes for Aage og Jacob Hindhede, der åbnede deres første park ved Skjern i 2013.

Den nye park i Billund fik en flot start trods en udfordrende sæson, og samlet set havde de to parker i Billund og Skjern omkring 100.000 besøgende i højsæsonen.

Besøgsrekorder blev det dog ikke til i 2020, fordi corona-restriktionerne betød, at parkerne ikke kunne holde åbent i hele af sæsonen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Fire nye håndboldbaner til fri afbenyttelse: - Nu skal vi alle til at komme i gang efter, vi har siddet buret inde i flere måneder

Billund Ugeavis

Internationale kvinder søger hjælp til virksomhedsvækst hos iværksætterhus i Billund: - Det har givet os et kæmpeboost

Annonce