Annonce
Billund Ugeavis

Nye bænke ved Billund Centret: -De gamle er kedelige at se på

Daniel Hansen og Arina Prylipko ved Daniels bænk. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Nye kreative bænke, designet af børn, er netop blevet sat op ved Billund Centret til fri afbenyttelse.

Billund: Når man venter på bussen ved Billund Centret, er der lige nu to splinternye bænke at sidde på.

Det er børnene Arina Prylipko fra Billund og Daniel Hansen fra Hejnsvig, der sammen med CoC Playful Minds står bag designet på de nye bænke.

I sommers var de med i et projekt, hvor de sammen med andre børn designede bænke på CoC Playful Minds grønne område ved Kløvermarken.

Lige inden jul havde CoC Playful Minds igen brug for unge designere, og her meldte de to børn sig igen på banen.

- Min bænk er både børnevenlig og for unge. Det vigtigste for mig var, at bænken var behagelig at sidde på, forklarede Arina og tilføjede:

- De gamle bænke er ret kedelige at se på.

Arinas bænk er placeret bag cykelstativet, mens Daniels er placeret tættest på busholdepladsen.

- Min bænk er størst, så der er plads til, at der er flere, der kan sidde på den, når man venter på bussen, forklarede Daniel Hansen.

Annonce

Klar igen

Begge børn er klar på at være med til at designe, hvis muligheden byder sig igen.


Den ene bænk er bygget rundt om et træ, og det var lidt udfordrende. Det var ikke noget, vi ikke kunne klare

Benny Nielsen Thomasen


- Ja, det vil jeg gerne, for det er sjovt at være med til at designe noget, som bliver brugt af andre, sagde Arina Prylipko, og Daniel Hansen er enig.

- Ja, det er rigtig hyggeligt at være med til at designe.

Børnene byggede dog ikke de to bænke. Det gjorde Benny Nielsen Thomasen og Preben Vestergaard derimod. De er begge en del af det landsdækkende netværk Mand og Bil.

Daniel Hansen og Arina Prylipko ved Arinas bænk. Foto: Kristina V. Skjoldborg

- Det har nok taget os toenhalv dag at bygge den, siger Benny Nielsen Thomasen. De to handymænd er da også blevet udfordret.

- Den ene bænk er bygget rundt om et træ, og det var lidt udfordrende. Det var ikke noget, vi ikke kunne klare, det tog bare lidt ekstra tid, siger Benny Nielsen Thomasen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Nyt flot view til Lego House

Annonce