Annonce
Billund Ugeavis

Nyt byggeri sat i gang i Billund: 28 lejligheder på vej i Hovedgaden

Sådan kommer det nye boligbyggeri i Hovedgaden til at se ud. Til højre ligger dagligvareforretningen Netto.
Oasen Billund ApS er gået i gang med etableringen af to nye punkthuse på adressen Hovedgaden 35-39 i Billund. Boligerne forventes at stå færdige i 2022.

Billund: Om et års tid vil 28 nye lejeboliger være klar til indflytning i Billunds bymidte.

Det er på adressen Hovedgaden 35-39 i Billund, at selskabet Oasen Billund ApS vil opføre de nye lejeboliger. Nedrivningen af de eksisterende ejendomme er allerede i gang, og til foråret 2022 er forventningen, at nye beboere kan rykke ind i de nye lejligheder.

- Jeg har set utrolig meget frem til at gå i gang med dette flotte projekt i Billund centrum, som jeg tror vil tilføre en boligtype, der efterspørges af mange. Her tænker jeg på den attraktive placering, de forskellige boligstørrelser og den spændende indretning af lejlighederne. Men også at der vil være p-plads og store altaner til lejlighederne, siger Anders Winther, der er medejer af Oasen Billund ApS, ifølge en pressemeddelelse.

28 lejligheder

Byggeriet kommer til at ligge ved siden af Netto og bliver derfor genbo til et andet nybyggeri, som er under opgørelse på den modsatte side af Hovedgaden.

Lejlighederne bliver af forskellig størrelse, og der bliver boliger med både to, tre og fire værelser. Desuden vil alle lejlighederne have deres egen altan, ligesom beboerne ikke behøver bekymre sig om muligheden for at kunne parkere deres bil.

Der er i disse år ved at ske et regulært byggeboom i Billund. Som genbo til de nye lejligheder i Hovedgaden er Junge Byg i færd med at opføre et større kompleks med plads til både liberalt erhverv og lejligheder.

- Alle projektets partnere har stor erfaring inden for byggeri, og vi har sammen med Nybolig forsøgt at tilpasse boligerne til de ønsker, Nybolig oplever fra borgerne i byen. For eksempel har vi valgt at etablere to badeværelser med wc i 4-værelseslejlighederne, lyder det fra Anders Winther.

Annonce

Byggeboom

Dermed kommer borgerne i Billund til at opleve endnu en udvidelse og fornyelse af deres by, hvor der gennem de seneste år er blevet sat gang i et mindre byggeboom. Butikstorvet  og området omkring Lego House har gennem de seneste par år gennemgået en enorm forvandling, og på hjørnet af Ole Kirks Vej, Granvej og Hovedgaden er Junge Byg for tiden i fuld gang med at opføre et større byggeri med plads til både liberalt erhverv samt omkring 120 lejligheder.


Vi har sammen med Nybolig forsøgt at tilpasse boligerne til de ønsker, Nybolig oplever fra borgerne i byen.

Anders Winther


De 28 lejligheder i det nye kompleks bliver i varierende størrelse, men alle lejlighederne får deres egen altan.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

35-årige Teboho laver vilde tricks på skateboardet: - En musiker stopper heller ikke med at spille musik, fordi han bliver ældre

Billund Ugeavis

Teboho har bygget ramperne til Billunds nye skaterområde: - - Det er som om, de unge i byen må ikke være synlige, men skal gemmes væk

Billund Ugeavis

Billund IF fik ny storsejr

Annonce