Annonce
Billund Ugeavis

Nyt firma for bilpleje: Katja vasker og polerer din bil

Katja Rosendahl åbnede i juni firmaet Lecare i Filskov, hvor hun klarer alt indenfor bilpleje. Foto: Jan Kronvold
I juni åbnede Katja Rosendahl firmaet Lecare i Filskov, hvor hun klarer alt indenfor bilpleje - både indvendig og udvendig. Desuden lejer hun også værksted med lift ud til fritidsmekanikere.
Annonce

Filskov: De fleste bilejere synes vist ikke, at det er det fedeste i verden at pudse og polere bilen både udvendig og indvendig.

Men for dem der helst er fri for den slags, er der nu hjælp at hente på Amtsvejen 31 i Filskov. Her tilbyder Katja Rosendahl alle former for bilpleje i sit nye firma, Lecare, der også hedder Filskov Bilpleje og Fritidsværksted, og som åbnede i juni.

Katja Rosendahl har også et tilbud til dem, der holder af og gå og rode lidt med biler i fritiden, men mangler en garage. Den kan man leje af Katja, og der er en lift, som man kan bruge. Desuden tilbyder Lecare også at opbevare sommer- og vinterdæk, og man kan endda få hende til at vaske dæk og fælge, når de bliver indleveret.

- Jeg kan godt lide at være lidt anderledes, svarer Katja Rosendahl på spørgsmålet om, hvad der får en pige til at åbne sådan et firma.

Hun har også en vis erfaring med klargøring af biler.

- Inden jeg gik på barsel med mit yngste barn, arbejdede jeg med klargøring. Det var desværre ikke muligt at komme tilbage efter barslen, fortæller Katja Rosendahl.

Annonce

Smerter skal arbejdes væk

Men det kan være hårdt at klargøre biler. Det fik Katja at vide da hun søgte job indenfor klargøring af biler.

- Jeg fik at vide, at det var meget hårdt, men at smerterne i armene skulle arbejdes væk. Og det viste sig da også, at det var hårdere, end jeg havde regnet med. Jeg skulle klargøre to biler om dagen, og jeg havde ondt i armene, men det forsvandt, fortæller Katja Rosendahl.

Da hun ikke kunne komme tilbage til sit gamle job, begyndte hun at tænke over, hvad hun så skulle, for hun kunne godt lide arbejdet med at pudse og polere biler.

Katja Rosendahl har diverse former for hjælpemidler til at polere og rengøre alle slags biler. Foto: Jan Kronvold

- Jeg har fire børn på to, seks, otte og 11 år og det er svært at blive klar til at komme afsted med dem til klokken 7 om morgenen. Derfor var det nærliggende at prøve at blive selvstændig indenfor det, som jeg godt kan lide, siger Katja Rosendahl.

Og det ser ud til, at hun har ramt rigtigt, for i den måned, som hun har haft Lecare er det gået ret godt.

- Jeg havde en konkurrence kørende og der begyndte folk at melde sig til på Facebook og der kommer nogle hele tiden, fortæller Katja Rosendahl.

Annonce

Klarer alle biler

Lecare på Amtsvejen har kun åbent efter aftale, og Katja klarer både person- og kassebiler og skulle der komme en lastbil, så er hun heller ikke bleg for at klare både vask, rengøring og polering. Det kommer så bare til at foregå udenfor, da lastbiler ikke kan komme ind i den dobbeltgarage, som Katja har lejet.

- Indtil nu har der været flest kunder der skulle have ordnet bilen indvendig. Det gider folk ikke rigtig. Jeg synes det er hyggeligt, og man kan se, hvor man er kommet til, siger Katja Rosendahl.

Hun må gøre det ret godt, for hun har allerede flere kunder, der er kommet igen flere gange.

- Jeg har haft kunder fra Billund og Grindsted, Filskov og Ringkøbing. Det var én, der kendte en, der havde været og få ordnet bilen her. Det var han så tilfreds med, at han fortalte det videre, fortæller Katja Rosendahl.

Bilplejefirmaet Lecare

Filskov Bilpleje og Fritidsværksted, Lecare, ligger på Amtsvejen 31 i Filskov.

Her tilbyder Katja alle former for bilpleje - ud- og indvendig.

Lecare er også et dækhotel og man kan leje et værksted med lift.

Man kan se mere på Facebook og på: Lecare.dk

Hendes plan med sit lille firma er, at hun kan komme til at leve af det, og så måske købe bygningen og måske få en ansat, men Katja ved godt, at det tager lidt tid at få et nyt firma op og køre, men hun er godt på vej. Hun har allerede over 100 likes på Facebook og har næsten daglig henvendelser.

Annonce

Forskellige pakker

Hun tilbyder flere forskellige former for bilpleje. Der er små og store pakker til både indvendig og udvendig pleje og så er der forskellige enkeltstående ydelser, som eksempelvis sæderens, fjernelse af hundehår, tjære eller andre ting.

- En stor udvendig omgang tager tre-fire timer - alt efter bilens størrelse, siger Katja Rosendahl.

Hun kan træffes på telefon: 2233 1012.


Jeg kan godt lide at være lidt anderledes.

Katja Rosendahl, indehaver af bilplejefirmaet Lecare
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Samfundssind

Annonce