Annonce
Billund Ugeavis

Nyt teater lander i Billund: Initiativtagere skal giftes i Billund Lufthavn

Giuseppe L. Bonifati og Linda Sugataghy. PR-foto
Giuseppe L. Bonifati og Linda Sugataghy er kommet til Billund med deres teaterprojekt Det Flyvende Teater, og helt symbolsk skal parret også giftes i lufthavnen til sommer.

Billund: Billund får en ny teatergruppe, Det Flyvende Teater, bestående af italieneren Giuseppe L. Bonifati og ungareren Linda Sugataghy. Efter 10 år i Holstebro som en del af blandt andet Odin Teateret har de valgt at flytte til Billund.

- Billund har for os været det første ankomststed i Danmark for mere end 10 år siden, og herfra fløj vi rundt i verden næsten tusind gange med vores shows og kunstneriske aktiviteter. Omkring Billund og fra Billund er vi nu begyndt at planlægge startbanen for Det Flyvende Teater, et nyt og specielt “luftfartsselskab for fantasien". Vi ser frem til at annoncere programmet og fortælle jer mere om det til foråret, siger parret i en fælles pressemeddelelse.

Annonce

Skal giftes i lufthavnen

Parrets tilknytning til lufthavnen er så stor, at de har fået lov til at blive gift til sommer i et fly i en af Sun Airs hangarer.


Vi skal spørge kommunen, om det kan lade sig gøre, så vi krydser fingre

Giuseppe L. Bonifati


- Vi tog til kontakt med lufthavnen og Sun Air og blev mødt med en stor venlighed. Vi skal derfor giftes den 24. juni med få indbudte gæster, siger Giuseppe L. Bonifati.

- Vi ved ikke, hvilket fly det bliver. Det er næsten som at vælge en brudekjole, hvis vi altså kan få lov til at vælge, siger han.

Om brylluppet også bliver mere end blot symbolsk, må tiden vise.

- Vi skal spørge kommunen, om det kan lade sig gøre, så vi krydser fingre, siger Giuseppe L. Bonifati.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Nyt flot view til Lego House

Annonce